# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Anlasilan yönetim yine sag gösterip sol vuracak :)

Muhtemelen 1-2 gün icinde yine süpriz bi transfer gercekleşecektir ...

Takımın o kadar eksiği varken transferin kapandığına inananlara sadece gülüyorum.

Pas yapabilecek orta saha varmı = Hayır!

Baros'tan başka iyi bir forvet varmı = Hayır!

Hali hazırda iyi bir sağ bek varmı = Hayır!

3. olmadık 3. lük maçı yoktu herkes izledi sadece Almanya maçında iyi bir oyun sergiledik her maçta gol yedik ve yediğimizden fazlasını son saniyelerde attık,yani şimdi izledigimiz G.Zan Türk Milli Takımında diye süperstarmı yapalım yada Mücadeleci Servet'i müthiş defansmı yapalım isteyen yapar isteyen yapmaz arkadaşım kendi futbolcunu küçük görmek değil mesela Kewell benim için iyi futbolcudur,Xavi superstardır,G.Zan bunlara kıyasla futbolcu dahi değildir ben hakaret etmiyorum neticede takımımızın futbolcuları düşüncelerimi söylüyorum ha şunuda söylemek gerekir adam bizde oynamadı eğer dediğin gibi müthiş uyumla oynarlarsa tabiki iyidir ancak su ana kadar ki izledigimiz Servet ve G.Zan öyle gecit vermeyek bir ikili gibi degil aksine her gelen takımdan gol yiyebilecegimiz bi ikili gibi ama eğer iyi oynarlarsa neticede herkes Galatasaraylı herkes iyi oynadıklarına iyi der

Kusura bakmayın ama çok uçuyorsunuz, gelip gelip şurda saçma sapan konuşmayın, Bana gökhan ve servetten üstündür avrupa ayarındadır denebilecek 1 tane stoper, Mehmet Topaldan daha iyi yerli bir ön libero, Ardadan daha iyi bir kanat oyuncusu gösterin ! Barostan başka iyi bir forvet soran arkadaş sanki F5 te BCK de 5 tane süper forvet var da bizde yok. Çok star meraklısıysanız, gidin Reali, Man Utd'ı takip edin.

Kusura bakmayın ama çok uçuyorsunuz, gelip gelip şurda saçma sapan konuşmayın, Bana gökhan ve servetten üstündür avrupa ayarındadır denebilecek 1 tane stoper, Mehmet Topaldan daha iyi yerli bir ön libero, Ardadan daha iyi bir kanat oyuncusu gösterin ! Barostan başka iyi bir forvet soran arkadaş sanki F5 te BCK de 5 tane süper forvet var da bizde yok. Çok star meraklısıysanız, gidin Reali, Man Utd'ı takip edin.

Millet sanamı soracak kimi takip edeceğini adamlar G.Zan'a kötü diyince Man.Utd'yi mi takip etmeleri gerekir ha Kewell,Baroş gibi isimlere kötü futbolcu demek Servet'e de kötü OYUNCU demek evet eleştirilsel olaydır

aynen katılıyorum.o kadar eksiğimiz varmışki amma kötü takımmışız.o zaman skibbenin ne suçu vardı.

Leo Franko

Right - G.Zan - Servet - H.Balta

M.Topal

----------Ayhan

Arda

Keita - Kewell

Baroş​

Şu kadro'nun en zayıf bölgesi neresidir

Zaten eğer insanlardan bazı futbolcular cok tepki cekmiyorsa Rijkaard takımın başında oldugundandır zaten iyi olanı oynatır

Medya da cıktıgına göre gelmez sanırım

Leo Franko

Right - G.Zan - Servet - H.Balta

M.Topal

----------Ayhan

Arda

Keita - Kewell

Baroş​

Şu kadro'nun en zayıf bölgesi neresidir

Right'a : Uğur

Ayhanın yanına : Linderoth veya Barış

Bana göre kadronun en zayıf bölgesi defansın göbeği. Gökhan Zan patlamaya hazır saatli bomba heran patlayabilir ama elimizdede patlayabilir. Emre Aşık ise geçen sene vazifesini layıkıyla yerine getirdi ancak artık miadını doldurdu . Keza Emre Güngör hala soru işareti... Collocini haberleri inşallah doğrudur. Servetin yanına nokta atışı yapmıs oluruz...

Ayhan mi? Biglia mi? Ben sahsen Biglia'yi tercih ederim.

Bana göre kadronun en zayıf bölgesi defansın göbeği. Gökhan Zan patlamaya hazır saatli bomba heran patlayabilir ama elimizdede patlayabilir. Emre Aşık ise geçen sene vazifesini layıkıyla yerine getirdi ancak artık miadını doldurdu . Keza Emre Güngör hala soru işareti... Collocini haberleri inşallah doğrudur. Servetin yanına nokta atışı yapmıs oluruz...

Bunu demek istiyorum ancak Ayhan M.Topal'ın biraz önünde yani başka adam yok orda ama Ayhan'ın yerine daha iyi bir futbolcu olabilir

Aklıma hep Govou yemi geliyor acaba Coloccini'de bir yemmi,aynı takımdan başka biri mesela Martins :p

Bunu demek istiyorum ancak Ayhan M.Topal'ın biraz önünde yani başka adam yok orda ama Ayhan'ın yerine daha iyi bir futbolcu olabilir

doğru söylüyorsun renkdaş. Ancak artık pahalı transfer yapabilme lüksümüz yoktur galiba... o bölgelere ya yerli genç transferler yada alt yapıdan gelen oyuncular almamız gerekir... Örnek : Emre Çolak, Serkan Kurtuluş vs...

biz daha 1 oyuncuya bonservis ödedik. geçen yıl baros ve meira için sadece 11-12 milyon euro ödendi. bundan sonra pahalı oyuncuyu alamayız süşüncesine ben katılmıyorum.

Yalnız o kadroda Ayhan'ın yanına adam koyunca 12 kişi oluyoruz. Ayhan'ın yanında Arda oynayacak yani orada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt