# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

facebook da galatasaray fan page admini ''umut öfkeli''nin yazısı

coloccini galatasaray'da !

''arkadaslar haberi duydugumda ben direk yonetimden tanidigim kisileri arar bir agiz yoklarim. Ok mi degil mi derim. Az once konustugum yonetici abimiz ok dedi, ligtv nin haberi dogru anlastik imza icin haber bekliyor bizden dedi. Olay bu kadar sakin olun panik yok :)''

pazar günü yazdığı bir yazı daha var...

''kulubumuz yoneticilerinden cenk ergün abimizden az once aldigimiz habere gore; servet cetin, kesin olarak kulubumuzde kaldi.. Seni seviyoruz ayibogan :)''

-------------------------------------------------------------------------

tribündergi den ''burak1905'' adlı üyenin yazısı

yönetimden bir kac kisi, hafta sonu dortmund sehrinde zidan icin görüsmelerini sürdürdü, ancak dortmund takimi satmak istemediklerini acikladi. Zidan transferi sürpriz olacakdi, ama olmadi iste.

Coloccini büyük bir ihtimal ile ilerleyen günlerde imza atip kampa katilacak, tabi nonda gitse hersey daha rahat olacak.

--------------------------------------------------------------------------

coloccini, 27, another £10m purchase, is on £70,000-a-week but after a disappointing season is unlikely to earn that anywhere else - although galatasaray have made a £4m bid for the argentina defender.

www.dailymail.co.uk

----------------------------------------------------------

relégué en championship et à la peine financièrement, les magpies se doivent de baisser leur masse salariale. Du coup, mike ashley, le président du club, a mis en vente ses plus gros salaires. Le site internet du guardian révèle une bonne dizaine de noms, parmi lesquels obafemi martins et fabricio coloccini. Wolfsburg, séville et lyon ont déjà tenté une approche pour le nigérian, touché à l’aine, tandis que newcastle a déjà reçu une offre de galatasaray (environ 5 millions d’euros) pour le défenseur argentin. Le bad boy joey barton pourrait lui rejoindre birmingham.

www.football.fr

coloccini could go, with galatasaray emerging as potential buyers, albeit at a fraction of the £10m he cost newcastle a year ago.

While the argentine’s £4m-a-year salary – as well as united’s asking price – could yet scupper any deal.

www.tribalfootball.com

galatasaray have made an offer for newcastle united defender fabricio coloccini

www.wikio.co.uk

-----------------------------------------------------------

coloccini, an argentina defender, cost newcastle £10m but after a disappointing season few, if any, clubs are likely to match his £70,000 a week. Galatasaray, though, have already made a £4m bid.

www.guardian.co.uk

inşallah ters köşe olmaz bir kez olsun medya tutturur :)

:007::007:

Iyide stopere ihtiyacimizmi vardi bizim? Ama yorumlara göre iyi bir futbolcuya benziyo. Alsalarda kizmam sevinirim.

Bende pek ihtimal vermiyorum aslinda stoper transferine.Yani su durumda.

Coloccini gelirse, Servet´in gitmesi kesindir.Bordeaux mu olur baska takim mi olur bilemem.Ama Coloccini gelirse Servet gider.Yoksa hic gerek yok stoper transferine.O zaman almayacaktin Gökhan Zan´i.Emre Asik´la sözlesme yenilemeyecektin,Emre Güngör´ü Semih´i takimda tutmayacaktin.

"Haber bekliyor" sözleri de bunu dogruluyor.Tabi haber dogruysa:D

Servet gitmeden Coloccini imzalamaz

Bence stopere ihtiyacımız var defansdan pasla top çıkarıcak adamımız yok kaldı ki ben Gökhan Zan'a hiç güvenmiyorumç

Bence stopere ihtiyacımız var defansdan pasla top çıkarıcak adamımız yok kaldı ki ben Gökhan Zan'a hiç güvenmiyorumç

Gökhan Zana bende güvenmiyorum ama bu defanstan pas cikaracak oyuncu olayinida anlamiyorum. Bir önündekine pas versin topu ön liberolar cikarsin. Savunma top cikarmasada olur. Benim savunmada aradigim bir özellik degil.

Birde benim aklima takilan olay su:

- Hazirlik maclarinda As futbolcular oynamazken neden Servet ve Emre G. oynadi? Bir secim olabilir mi?Veya karar verme?Gerci Emre Asik ve Baris´da oynadi ama bana sanki Rijkaard bu futbolculari daha detayli ve bilincli izliyor gibi geldi.Ihtiyacim var mi yok mu gibisinden?

Coloccini takımın gerideki tüm bölgelerinde oynayabilir.cb, rb, lb, dmf

Birde benim aklima takilan olay su:

- Hazirlik maclarinda As futbolcular oynamazken neden Servet ve Emre G. oynadi? Bir secim olabilir mi?Veya karar verme?Gerci Emre Asik ve Baris´da oynadi ama bana sanki Rijkaard bu futbolculari daha detayli ve bilincli izliyor gibi geldi.Ihtiyacim var mi yok mu gibisinden?

Evet bu konuda hakli olabilirsin. Servet kesin forma sansi bulur bana göre acaba Emre Servet ile anlasabiliyormu diyemi denedi. Ama Gökhani hic oynatmadi, ne oldugunu biliyoda gerekmi duymadi acep :)

Servet ve Emre G. uzun süredir sakatlardı,bu yüzden maç kondüsyonları diğer oyunculara nazaran daha az.Bu yüzden Rijkaard bunları oynatıyor.Öküz altında buzağı aramanın lüzumu yok...

Servet ve emre güngör 22 haziranda çalışmalara başlayan ekipteydi yani oynamaları doğal..emre aşık da ilk maçta oynayacaktı belki de ama rahatsızlandığı için oynayamadı..Yarınki maçtan itibaren yavaş yavaş daha sonra katılan ekipten de oyuncular görecez..Leverkusen maçında da bir nevi tobol provası olacak..

Puyolun bir versiyon altı Coloccini stili kalitesi bu işte..Çok zor almamız ama eğer başkanın açıklamaları doğruysa bitmiştir..

Kaynak milliıyet sonucta konusmaya degmez

Puyolun bir versiyon altı Coloccini stili kalitesi bu işte..Çok zor almamız ama eğer başkanın açıklamaları doğruysa bitmiştir..

niye zor oluyor ben anlamıyorum. maddi sorunumuz yok ise yani kaynak var ise neden zor anlamadım ? sanki Newcastle süper ultra bir takım. ManU dan geliyor olsa tamam doğrudur adamın çıtası bellidir de Newcastle yani. Liverpool dan Lyon dan adam aldık bu adam kim ki bize hayır diyecek ?

niye zor oluyor ben anlamıyorum. maddi sorunumuz yok ise yani kaynak var ise neden zor anlamadım ? sanki Newcastle süper ultra bir takım. ManU dan geliyor olsa tamam doğrudur adamın çıtası bellidir de Newcastle yani. Liverpool dan Lyon dan adam aldık bu adam kim ki bize hayır diyecek ?

:D Katilmamak eldemi ya

Kolpa haber

https://www.milliyet.com.tr/Spor/So...=07.07.2009&Kategori=spor&b=Coloccini geliyor

Coloccini geliyor

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini ile anlaştığı belirtildi. Polat, "Coloccini ile el sıkıştık. Artık iş imza aşamasında. Bizden haber bekliyor. Çağırdığımızda gelip imza atacak" dedi.

Arjantin Milli Takımı'nın da formasını giyen 27 yaşındaki Colocconi, Boca Juniors, Atletiko Madrid, Villarreal ve Deportivo La Coruna gibi takımrada oynadı. Colocconi, son olarak Newcastle United'da yer alıyordu.

milliyet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt