# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

kesinlikle. daha öncede söyledim. 4-3-3 ( versiyonları) sisteminde öyle defansta falan aman aman top döndürülmez. ileri seri çıkılır çünkü kanat oyunu yani bir nevi yüzde 60 kontra atak yüzde 40 orta saha baskısı ile. rakip hataya zorlanır ve/veya açık yakalndığında kesin gol atılmalıdır. çok pozisyon harcarsanız yenilirsiniz çünkü kalabalık bir ortasaha yoktur bu yüzden koşan bir takımdır 4-3-3 uygulayan takımlar. o yüzdeng.zan ve servet handikaptır şu halleriyle bol gol yeriz ama atmanın garantisi olamaz çünkü elimizide ne messi var nede eto'o. bu yüzden defans adamları tek ve uun topları başarı ile kanatlara yada forvete ( baroşa) aktarmalılar.

Coloccini olmasa bile,onun oyun yapısına yakın defans oyuncusu mutlaka alınmalı

kesinlikle,yeni popescu aranıyor!!!

Biri bana bu adamı anlatsın.Hiç izlemedim çünkü.:D

belli olmuyorki ona da güvenemiyoruz bir maç var öbüründe yok,darbe almasa bile kendini sakatlıyo

Ersin takımın defansının hepsi sakatlanınca ve üstüne Meirada satılınca fedakarlık yapmak için oynadı Emre yani 1 yada 2 hafta daha dinlense sakatlıgı nüksetmiycekti

belli olmuyorki ona da güvenemiyoruz bir maç var öbüründe yok,darbe almasa bile kendini sakatlıyo

orası öyle ama uzun ve kontra topları iyi kullanıyordu.

ilk aklıma gelen fenerbahçe'yi nonda'nın golüyle 1-0 yendiğimiz maçta daha gol olmadan önce ümit'in direkten dönen şutuna yaptığı asist. :)

lig tv de vermiş haberi ama inanmıyom yinede :D keşke gelse

Ersin takımın defansının hepsi sakatlanınca ve üstüne Meirada satılınca fedakarlık yapmak için oynadı Emre yani 1 yada 2 hafta daha dinlense sakatlıgı nüksetmiycekti

haklısın ama ondan önce de birçok sakatlık geçirdi,o korkutuyo beni

ama newcastle'a gelmeden deportivo'da harika 4 sezon geçirdi ve bunun sonunda zaten newcastle'a transfer oldu 13M euro gibi bir rakama.

yani newcastle'daki son sezonu hariç kötü sezonu yok sayılır.

ayrıca newcastle ingiltere'nin en kötü defans yapan takımı, orada kötü gözükmesinin bir nedeni de budur ama haklısın kötü performansı newcastle'ın düşmesini etkiledi.

aynen arkadas ben de onu diyom!

eskisi gibi oynarsa bizim icin müthis olur!ama simdi ki halini bizde de devam ederse cok berbat olur!

lig tvnin bu seneki 3. iddialı senaryosu:

le guen Galatasaray’da.

Adnan Polat telefonla konuştu gülmeye başladı , deco geliyor.

Adnan Polat: ’ Colocciniyle anlaştık bizden haber bekliyor.’

yalan mı şimdi bu haber :D

colocciniyi alırsak gökhan zanı neden aldık derim ben..

Servet satılmazsa saçma olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt