# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Bence gece acıklanmaya bilir elano transferinde önce dha anlaşmak üzere diye geçti sonra tüm siteler sonra bire baktık resmi site acıkladı elano diye

Gelmesini isterim hayırlısı olsun Galatasaray'ımız için...

yalansa turkspor bitmistir benim icin

daha da girmem

İnanmayın arkadaşlar coloccini yalandır.Bende çok isterim ama yalandır.Boşuna beklemeyin Colocciniyi :)

gelirse müthiş olur coloccini bu gece nönetteyiz haldun abi duy bizi sabah açıklamayın öğlene kadar uyuyoruz sonra geç öğreniyoruz :D

birini keklemişler gs mobilede ronaldinho Galatasaray'da diye öldüm gülmekten :D

Hayirdir renktaslar, forum calkalaniyor noldu yav, banada anlatin :D

Haldun bugün flordaydı , gs mobile reklamı icin elano , keita , leo franco ile beraberdi ben mi yanlıs gördüm .

Düşünüyorum da gelse Coloccini çok sevdiğim diğer takım Liverpool'la aramızda çok büyük bir fark kalmayacak sanki kalite olarak.Onların sadece Torres ve Gerrard olarak artısı olacak bizden.Kalitemiz hemen hemen eşitlenecek yani hep diyoruz ya dünya takımıyız diye.Sanırım bu yıl cidden dünya takımı olduk...

Düşünüyorum da gelse Coloccini çok sevdiğim diğer takım Liverpool'la aramızda çok büyük bir fark kalmayacak sanki kalite olarak.Onların sadece Torres ve Gerrard olarak artısı olacak bizden.Kalitemiz hemen hemen eşitlenecek yani hep diyoruz ya dünya takımıyız diye.Sanırım bu yıl cidden dünya takımı olduk...

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

coloccini gelirse

======== leo ========

==ugur=colo==servet==balta=

======= topal =========

====elano==arda======

= keita===baros===kewell

rijkaard/neeskens/pujol

ac milan/ juventus dan iyi kadromuz var.

ingiltere de liverpool/aston villa/arsenal dan cok farkimiz yok.

ispanyadan: valencia/villareal/sevilla dan daha iyiyiz.

psv/ajax dan cok daha iyiyiz

fransa dan lyon bizi asar ama geri kalanlarla 5 mac yapsak 4 tanesini aliriz.

durum bu beyler

Hayirdir renktaslar, forum calkalaniyor noldu yav, banada anlatin :D

renkdaş sen çok şey kaçırmışsın :)

Önce Srna haberleri geziyodu :) Sonra birden türkspor hortladı :D ve Collocinin Galatasarayla anlaşmak üzere olduğunu ve kliplerinin felan hazırlanacağını yazdı :D

Ah Haldun Abi ahh, uykusuz bıraktın bizi bütün yaz :) Gelişme,duyum bişey yok mu arkadaşlar??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt