# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Ben böyle bir oyuncunun championshipde oynayacağını düşünmüyorum,o yüzden bir takıma transfer olacaktır.Rijkaard bu adamı istediyse gelmemesi için bir neden yok.newcastle, fiyat konusunda yüksek rakamlar isteyemez çünkü adam kalmak istemez.bence 4-5m civarına olabilecek bir transfer.

Allahm şu collocini gelsin daha ne isteriz takımımız tam tıkır işler ozaman allahın izni ile ulan turkspor birkerede doğru düzgün bir haber yap bari bu doğru çıksın :))

Yarın sabah uyandığımda Coloccini Galatasaray'da haberini görmek umuduyla yatağıma doğru yollanıyorum.. Haydi herkese iyi geceler..

giysene be ne olur :) :D:D

Coloccini gelirse bizi kimse tutamaz abi gittim bugun ikitane sipariş verdim forma.

Tamam gönlün olsun bugün 02.15 -02.20 saatleri arasında transfer haberi açıklansın bikini giyip galata köprüsünden karşıya kadar yürüycem :)...Haldun bu büyük konuşmamak lazım :)

Haber gece 3.30'dan once aciklanmaz alindiysa bile bosuna uykusuz kalmayin yatin. Yarin sabah gorursunuz zaten, ama bence bugun aciklanmiyacak geldiyse bile.

Tamam gönlün olsun bugün 02.15 -02.20 saatleri arasında transfer haberi açıklansın bikini giyip galata köprüsünden karşıya kadar yürüycem :)...Haldun bu büyük konuşmamak lazım :)

kardeş arayı biraz az tutmuşun ne olur ne olmaz diye galiba

yahu az önce resmi siteyi refreshledim site biraz yavaş açıldı

bir heyecan yaptım ki sormayın aha da transfer geliyor diye :D

ahhh ulen haldun ne hale soktun bizi :D

Arkadaşlar; her ne kadar bu oyuncular hakkında transferin gerçekleşme ihtimali takımımız için belirsizliğini korusa da ,az önce yaptığım küçük bir araştırmadan yola çıkarak şu yorumlarda bulunabilirim:

Eboue: Arsenal'in son 2 hazırlık maçında(Emirates Cup)ilk 11 başlayıp Atletico Madrid'e karşı ilk 45 dakika ,final maçında ise 90 dakika sahada başarıyla performansını sergilemiştir.

Coloccini: Newcastle'ın son 2 hazırlık karşılaşmasında oynama şansı dahi bulamamıştır.Birinde yedek kulübesinde tüm maçı izlerken,diğerinde kadroya dahi alınmamıştır..

Eğer bu 2 oyuncudan birinin Galatasaray'a geleceğini farzedersek;bu oyuncu kesinlikle Coloccini'dir.Hem takımımızın yaptığı diğer transferleri de incelersek hemen hemen aynı koşullarda bulunan bir oyuncu.Newcastle onu çoktan takımdan göndermiş ama kime:) (İnşallah bizedir demeden geçemeyeceğim burada:)

zaten transfer icin beklemiyorum bu saate kadar

uyku yok zaten

okul da yok

Arkadaşlar; her ne kadar bu oyuncular hakkında transferin gerçekleşme ihtimali takımımız için belirsizliğini korusa da ,az önce yaptığım küçük bir araştırmadan yola çıkarak şu yorumlarda bulunabilirim:

Eboue: Arsenal'in son 2 hazırlık maçında(Emirates Cup)ilk 11 başlayıp Atletico Madrid'e karşı ilk 45 dakika ,final maçında ise 90 dakika sahada başarıyla performansını sergilemiştir.

Coloccini: Newcastle'ın son 2 hazırlık karşılaşmasında oynama şansı dahi bulamamıştır.Birinde yedek kulübesinde tüm maçı izlerken,diğerinde kadroya dahi alınmamıştır..

Eğer bu 2 oyuncudan birinin Galatasaray'a geleceğini farzedersek;bu oyuncu kesinlikle Coloccini'dir.Hem takımımızın yaptığı diğer transferleri de incelersek hemen hemen aynı koşullarda bulunan bir oyuncu.Newcastle onu çoktan takımdan göndermiş ama kime:) (İnşallah bizedir demeden geçemeyeceğim burada:)

Eboue yi Arsenalliler ıslıklıyorlardı ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt