# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

yahu arkadaslar bilgisi olan aydınlatsın bizleri bu adam son 2 senedir oldukça vasat bir performans çizmedi mi ? Ben mi yanılıyorum yoksa

Coloccini'yi abartmayın bu kadar. Tamam iyi oyuncu da bikini, intihar falan o kadar değil..

Gecen seneyi bilmemde ondan onceki sana vasat olsa Newcastle'a transfer olmazdi ;)

Gecen seneyi bilmemde ondan onceki sana vasat olsa Newcastle'a transfer olmazdi ;)

önceki sene çok iyiydi newcastle aldı 13 milyon euro felan verdiler sanırım geçen yıl newcastle felaketti buna karşın coloccini milli takımda oynamış geçen yıl da

Renktaş bu adam Newcastle'da performansı nasıldı peki onu biliyor musun ?

Vasat. Fakat butun defans hatti vassatti bu sene. Kume dusmelerindeki sebeplerden biri de buydu. Kaliteli bir oyuncu. Fazla bir beklentim yoktu fakat, Coloccini gelirse bu sene icin cidden buyuk beklentilerim olcak klupten.

newcastle takim olarak kotuydu bu sezon.

kurtarici olarak devre arasinda collocini yi aldilar.

ama olmadi ve dustuler.

simdi newcastle takimi yillik en fazla alanlari birer birer gonderiyor.

martins de bunlardan

önceki sene çok iyiydi newcastle aldı 13 milyon euro felan verdiler sanırım geçen yıl newcastle felaketti buna karşın coloccini milli takımda oynamış geçen yıl da

bende biraz araştırdım hırslı ve agresif bir oyuncu oyundan kopmuyor yalnız tekniği hakkında düşünceliyim bir de her ne kadar kızsak da sabri kadar ileriye destek verip kanattan bindirme yapabilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt