# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Coloccini played in most of Newcastle's pre-season suggesting he set to stay despite their relegation and his high wage. After Newcastle United got relegated the Turkish giants Galatasaray S.K. transffered him for the next season ??:confused::confused:

Coloccini Newcastlenin düşmesine ve kulüpteki yüksek maaşına rağmen kalacağını öne sürerek sezon öncesindeki bir çok maçta oynadı. Newcastle düştükten sonra Türkiye devi Galatasaray onu birdahaki sezon için transfer edecekmi?

türkçesi bu renktaşlar ama bu yazının kaynağı ne acaba?

eğerki aureilo gerçekten gelcekse hem linderoth tan umudumuzu kestik,hemde m.topal bir takıma satcaz.çok transfer yaptık.elden oyuncu çıkarmamız lazım.mesela nonda,linde,m.topal yüklü para gelir onlardan.gençleride verdikmi rahat nefes alırız azda olsa.hal böyleyken aurelio buyursun gelsin.ama linde,m.topal gitmicekse hiç gelmesin.en çok liberosu olan takımız yavv

Haldun Üstünel yurt dışına çıktığında ''Flaş, flaş, flaş.Haldun Üstünel yurt dışına çıktı'' tarzı haberler çıkıyor da ben mi görmüyorum.

Geçiniz bunları, Haldun'un nerde olduğunu Haldun ve Adnan Polat'tan başkası bilemez.:)

Arkadaşlar bu yıl ne olur bilmiyorum ama konuyla alakasız belki yine de söyliyim seneye Robinho'yu alırsak şaşırmam ben ya...Hele şu Elano hakkında söylediklerinden sonra...Maddi külfetini bilmem ama Robinho seneye Galatasaray a gelmeye sıcak bakar bence

Arkadaşlar bu yıl ne olur bilmiyorum ama konuyla alakasız belki yine de söyliyim seneye Robinho'yu alırsak şaşırmam ben ya...Hele şu Elano hakkında söylediklerinden sonra...Maddi külfetini bilmem ama Robinho seneye Galatasaray a gelmeye sıcak bakar bence

ordan sonra kısmetse göztepe ye de gelir . izmirin havası,kızları güzeldir hani.

renkdaşlar kendinizi paralamayın.sonuçta yönetimimiz colocciniyi almasa bile onun kadar iyi bir oyuncu getirceğine artık eminiz.ve aurelio konusundada dediğim gibi gelirse şayet;bu sene hem linderoth hemde m.topal elden çıkcak.nonda da yolcu zaten.düşünsenize libero olarak oynabilen futbolcularmız:m.topal,linderoth,m.sarp,ayhan,barış maşallah:):)

Coloccini Newcastlenin düşmesine ve kulüpteki yüksek maaşına rağmen kalacağını öne sürerek sezon öncesindeki bir çok maçta oynadı. Newcastle düştükten sonra Türkiye devi Galatasaray onu birdahaki sezon için transfer edecekmi?

türkçesi bu renktaşlar ama bu yazının kaynağı ne acaba?

aslında tam olarak çeviri şu =) :

newcastle'ın sezon öncesi maçlarında oynamasından ve yıllık ücretinin yüksek olmasından dolayı takımda kalacağı düşünülüyordu. Newcastle düştükten sonra Galatasaray Collocini'yi gelecek sezon için transfer etti.

edit: wikipedia'dan alınmış. ama galatasaray'a transfer olduğu bilgisi silinmiş.

Haldun Üstünel yurt dışına çıktığında ''Flaş, flaş, flaş.Haldun Üstünel yurt dışına çıktı'' tarzı haberler çıkıyor da ben mi görmüyorum.

Geçiniz bunları, Haldun'un nerde olduğunu Haldun ve Adnan Polat'tan başkası bilemez.:)

Keita ve Elano transferlerinde çıkmıştı.

Elano transferinden önce İngiltere'ye gittiği yazılmıştı ve herkes Neill için gittiğini sanmıştı. Ama sonuçta yurtdışına çıktığı biliniyor.

Ayrıca bu kadar olaydan sonra gazeteciler Haldun Üstünel'i ajan gibi izliyorlardır. Çıksaydı haberleri olurdu bence :)

ordan sonra kısmetse göztepe ye de gelir . izmirin havası,kızları güzeldir hani.

Adam Man.City Elano yu sattı diye yönetime ateş püskürdü.Çok çok yakın arkadaşı olduğunu falan söyledi.Ayrıca Göztepe ile Galatasaray bir mi ? Haldun Üstünel in neler yapacağını kimse bilemez bence o kadar emin konuşma

stat bitsin+şl+bu yıl yarı final felan seneye gerçek transferi göreceğiz İnşallah...

Keita ve Elano transferlerinde çıkmıştı.

Elano transferinden önce İngiltere'ye gittiği yazılmıştı ve herkes Neill için gittiğini sanmıştı. Ama sonuçta yurtdışına çıktığı biliniyor.

Ayrıca bu kadar olaydan sonra gazeteciler Haldun Üstünel'i ajan gibi izliyorlardır. Çıksaydı haberleri olurdu bence :)

Haldun Üstünel gerekirse kılık değiştirir yine çaktırmadan çıkar yurt dışına.Bu adam istemedikçe yerini bulamazsınız.Ben bunu bilir bunu söylerim. :)

Adam Man.City Elano yu sattı diye yönetime ateş püskürdü.Çok çok yakın arkadaşı olduğunu falan söyledi.Ayrıca Göztepe ile Galatasaray bir mi ? Haldun Üstünel in neler yapacağını kimse bilemez bence o kadar emin konuşma

nese tartışmıcam. herkesin kendi görüşüdür.

G.Saray Teknik Direktörü Rijkaard, Florya’da yönetimle buluşacak. Stoper ve sağ bek özellikleri bulunan bir futbolcu yada Baros’un alternatifi için rapor verecek. Ve son transfer için düğmeye basılacak.

GALATASARAY’da son transferin adı cuma günü konulacak... Abdulkader Keita ve Elano Blumer bombasını patlatan yönetici Haldun Üstünel, Maccabi Netanya maçının ardından teknik direktör Frank Rijkaard ile Florya’da bir araya gelecek. Yönetimden 7 gün süre isteyen Hollandalı teknik adam, Avrupa Ligi maçı sonrası 2 mevki konusunda kesin karar verecek.

Üstünel bekliyor

Yönetim, Rijkaard’ın raporuna göre son takviyeyi stoper ve sağ bek özellikleri bulunan bir futbolcu ya da Milan Baros’un alternatifi olan yabancı bir forvet transfer edecek.

Dünyaca ünlü teknik adamın sağ bekte Sabri’nin ve Uğur’un performansını tam olarak yeterli bulmadığı, uzun maratonda Çek yıldızın yaşabileceği sakatlık sebebiyle sıkıntıya düşmemek için bu bölgeye de takviye istediği belirtildi.

Yaptığı gizli transferlerle adını sık sık gündeme getiren Üstünel ise şu sıralar yoğun tempo sonrası ailesiyle birlikte vakit geçiriyor. Ancak iş bitirici yönetici cuma günü Rijkaard’ın iki mevkiden birisini tercih etmesi sonrası son transferi 30 Ağustos’a kadar bitirmek için kolları sıvayacak.

Tek pürüz para

Bu arada G.Saray’ın transfer etmek istediği Vestel Manisalı futbolcular Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan konusunda pazarlıklar sürüyor. Sarı kırmızılı yönetimin Manisa’ya teklif ettiği Aykut ve Volkan Yaman konusunda uzlaşmaya vardığı tek pürüzün ise nakit para konusunda yaşandığı bildirildi.

HÜRRİYET bunu yazmış.Ali Naci KÜÇÜK imzasıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt