# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

aç kalıpta telef olmasın kuşlar onlara özel multi vitaminli yem :evilsmile:

ESRA-MULTI-VITAMINLI-KANARYA-YEMI__18095043_0.jpg

:f68.gif:

Arkadaşlar F5 lilerin sitesine girdim ya dikkat ediyorum adamların işi gücü biz olmuşuz :D Forumda dolaştım her yerde bizimle ilgili haberler,oyuncularımız hakkında karalamalar vs.vs. :D

gfgfk.jpg

Şuna bakın :D Adamlar anca bizi tartışıyor aşağıdaki diğer mesajlarda bazı üyeler de farkındalar hep bizi tartıştıklarının :D Bundan şikayet eder olmuşlar :D

https://img12.imageshack.us/i/gfgfk.jpg/

Galatasaray takımının oyuncu numaralarına baktığımızda 1'den 23 'e kadar şu an hiçbir futbolcuya verilmeyen sadece 3 numara var İşte olmayan numaralar ve tahminler;

4-Yeni alınacak stoper veya sağ beke(Her ikisini de oynayan biri de olabilir:)oyuncuya verilmesi kesin gibi...

12-Leo Franco 25 numarayı istediği için 1 numaralı forma Aykut'da kaldı

13-çok saçma olacak ama belki rakamın özünde uğursuzluk olduğu için pek popüler olmamış olabilir:)Bu nedenle kimse tarafından sırta geçirilmemiş:)

Şimdi gelelim Bu numaraları kimde görebiliriz;(Tamamen hayal ürünüdür...:)

4-Fabricio Coloccini

12-Ufuk Ceylan

13-Sezer Öztürk veya kimse gene almayıp sezon boyu boşta kalacaktır bu numaralı forma...

Offf refresh yapa yapa bir hal oldum :D Şöyle hakiki bir mesaj olsa "Collocini Galatasaray'da !" diye :D

b

Ben daha ümidi kestim bu geceden..Herkese iyi geceler..

Coloccini iddiasini ortaya kim atti? Biraz uzak kaldimda konudan.

kendi forumunuzu takip etsenize belkı brezilya 2.ci liginden yine oyuncu alırsınınız:))))

hadi iyi geceler herkese. zaten keramet carsamba gecesinde bugün bişi olmucaı belliydi:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt