# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

droqba_6

Eboue Malum Takımda...(kafayı yemek üzereyim)

1 saat önce BBC kanalında alt yazıyla geçti bu haber inanmadım kuzenime sordum şimdi doğru diyor 1-2 tane haber ajansında da geçmiş sanırım bu gece açıklıyorlar ne olur doğru olmasın Of Pof !

Bu gece ya da yarın gece açıklanacakmış

noluyoruz yaa böyle bi duyum alan varmı antu dan alıntı :D

linki göndersene renktaş :D

GALATASARAY transferleri antu'dan takip edilir diye reklam yapsınlar :bgking1:

droqba_6

Eboue Malum Takımda...(kafayı yemek üzereyim)

1 saat önce BBC kanalında alt yazıyla geçti bu haber inanmadım kuzenime sordum şimdi doğru diyor 1-2 tane haber ajansında da geçmiş sanırım bu gece açıklıyorlar ne olur doğru olmasın Of Pof !

Bu gece ya da yarın gece açıklanacakmış

noluyoruz yaa böyle bi duyum alan varmı antu dan alıntı :D

Sallayin angutu

Ya onlarda biliyor bizim orayı takip ettigimizi o yüzden böyle seyler yapıyorlar . 1-2 hafta transfer yok arkadaslar abi melih abi'nin dedigi gibi , malzeme olmayalım arkadaslar . Bırakın onlar kendi aralarında eglensinler . Kadromuz bize yeter defansa zaten transfer yapılcagını düsünmüyorum . Nonda'nın yarın ki performansına göre bir forvet alınabilir .

Bu angutlar tümden kafayı yemiş biri ebue diyor biri coloccini diyor anlamadım gitti

yaa bende normalde anguttan bişeyler koymam ama ne bileyim heycanlandım :D birbirlerine girmişler zaten yine o sayfada :D

Ya onlarda biliyor bizim orayı takip ettigimizi o yüzden böyle seyler yapıyorlar . 1-2 hafta transfer yok arkadaslar abi melih abi'nin dedigi gibi , malzeme olmayalım arkadaslar . Bırakın onlar kendi aralarında eglensinler . Kadromuz bize yeter defansa zaten transfer yapılcagını düsünmüyorum . Nonda'nın yarın ki performansına göre bir forvet alınabilir .

Melih ağbi hangi transferi tutturmuşta ona inanim :mad:

Aboue yalan arkadaşlar.Busene sözleşmesi bitiyordu ama uzattı.

yahu bundan yarım saat kadar önce eboue ile ilgili biyerlerde yorum gördüm dedim bazıları adam akıllı kaynak olmadan tartısmaya gerek yok dedi. simdi angutta sölemişler buraya tasımıssınız. bu mudur adam akıllı kaynak ayıp ama ya

Melih ağbi hangi transferi tutturmuşta ona inanim :mad:

Öyke deme renkdas.Melih Sabanoglu yine en dogruya yakin bilgileri veriyor.

Dogru bilgiyi alsa da bazen aciklamiyor.Gercek bir Galatasaray´li kendisi.

Ben onun söylediklerine sonuna kadar inaniyorum..

%100 dogru bilgi zaten sadece Haldun Üstünel´de...Haksizlik etmeyelim

Eboue GS'a gelmesi imkansız arsenalin ilk 11'nde banko oynayan bir oyuncu ,bir kac gündür bizim forumlarda eboue ismi attılar fenerlilerde bunu malzeme olarak kullanıyorlar . Bu transfere imza atamıcagımızı bildikleri icin elano transferinde ki ezikliklerini böyle kapatmaya calısıyorlar . Hatırlıyorsanız elano transeri de bbc'de alt yazı gecti muhabbetiyle baslamıstı , lütfen dikkatli olalım . Transfer yok bu hafta beklemede olalım .

abi bu cuma liste uefaya verilecekmiş galiba.

git melih abine soyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt