# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Eboue gibi bir sağ bek gelse zaten beynimde ki takım saat gibi işler,ama ihtimal vermiyorum,Arsenal çok kan kaybetti,Eboue'yi vermezler.

yahu ben 45 dk önce eboue GS de die yorum okudum yazdım kaynak olmadığ için tartısılmadı bile simdi anguttan 2 alıntı yapılmış herkes tartısıo. angut mu sağlam kaynak. ?

Öyke deme renkdas.Melih Sabanoglu yine en dogruya yakin bilgileri veriyor.

Dogru bilgiyi alsa da bazen aciklamiyor.Gercek bir Galatasaray´li kendisi.

Ben onun söylediklerine sonuna kadar inaniyorum..

%100 dogru bilgi zaten sadece Haldun Üstünel´de...Haksizlik etmeyelim

Ortalıkta melih gibi insan çok [ GALATASARAY'A OLAN AŞKINA BİŞEY DİYEMEM BENDE AŞIĞIM ÇÜNKÜ ] bana deki bunları bunları bildi diye.

eboue nerden çıktı ne ara bize gelir oldu yani olmayan ihtimale ha bitti ha bitecek gözüyle bakıyoruz nerdeyse, bışuna ümitlenmeye gerekte yok bence...

Defansa transfer yok , nonda'nın yarınki performansına göre ya kalıcak ya da aykutla beraber a.gücüne yollanılcak . Forvet transferi icin ufak bir ihtimal altidore'yi kiralayabilirz. Baska olası birsey gözükmüyor , melih abiye güvenimiz sonsuz . Kimse bir beklentiye girmesin suan icin olan transferlerin kıymetini bilelim bu noktada.

Melih Abi bu transferleri yapmıyor ona değilde,007 Haldun Üstünel'e güvenimiz sonsuz!

Beyler adamlar antuda dalga geçiyor sizde bakıp bakıp inanmayın şunlara.

Coloccini için hiç bir duyum yok Türkspor hariç onuda kaynak göstermeden kullanmayın :D

kimse angut.com un haberlerine itibar etmesin bence yalandır

Defansa transfer yok , nonda'nın yarınki performansına göre ya kalıcak ya da aykutla beraber a.gücüne yollanılcak . Forvet transferi icin ufak bir ihtimal altidore'yi kiralayabilirz. Baska olası birsey gözükmüyor , melih abiye güvenimiz sonsuz . Kimse bir beklentiye girmesin suan icin olan transferlerin kıymetini bilelim bu noktada.

Tabiki yapilan transferlerin kiymetini biliyoruz ve yönetime tesekkür ediyoruz.

Ama transfer bekleyen biz degiliz, cünkü transferin olacagini bizzat Haldun Üstünel söyledi.O yüzden bu beklenti..1 transfer yapilacaksa forvete yapilir bencede ama 2 transfer yapilacaksa defansa da bir oyuncu sart.Ufuk ve Sezer de cabasi.En az 1 en fazla 4 transfer olacak

arkadaşlar ben şahidim bir deplasman maçı öncesi otelin kafesine girdim.başkanımız adnan polat beş altı yönetici ile bir yerde oturuyordu,adnan sezgin bi köşede tavla oynuyodu:) gs tv müdürü hasan tankaya abi de haldun üstünel ile oturuyorlardı.ben yanlarına gittim bayağı muhabbet ettik haldun abi ile araları gerçekten çok iyiydi haldun abi ile.bu arada haldun abi çok kral biridir muhabbeti felan mükemmel onunla konuşma fırsatım olduğu için bu yapılan transferleri daha rahat anlıyorum:)

Olayın doğruluğunu anlamak için BBC internet sitesine girmeniz yeterli, Eboue ile ilgili yakın zaman içinde herhangi bir haber dahi yok

Ne Coloccini ne de Eboue doğru. Güvenin bana. İkiside uydurma :D ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt