# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Hem Newcastle’ın Arjantinli savunma oyuncusu Coloccini hem de West Ham’ın Avustralyalı yıldızı Neill, sarı kırmızılı kulübe gelmeye hazır. Ancak yönetim takım içindeki dengeleri bozmamak için ikisine de ‘hayır’ diyor.

İnsanları kandırmayı nekadar çok seviyorlar Neill daha 3 gün önce sözleşmesini uzattı hala Neill diyorlar ya

Coloccini gibi bir adam defansın herşeyidir. Takımı bir level atlatacaktır defansif anlamda. O yüzden verilecek para normaldir. Coloccini li bir kadro uefada en tepede noktalar.

Sarı-kırmızılı ekip defansın sağı için rotayı yeniden Coloccini'ye çevirdi. İngiltere'de küme düşen Newcastle United'dan ayrılmak isteyen Arjantinli futbolcu, G.Saray'ın daha önce yaptığı teklife sıcak baktığını belirtince yönetim hemen kolları sıvadı. Yönetici Haldun Üstünel 27 yaşındaki yıldız için İngiltere'ye giderek Newcastle United ile pazarlık masasına oturacak.

Yine Coloccini

Futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel'in, İngiltere'ye giderek Newcastle'lı yöneticilerle anlaşması bekleniyor.

Transferde sınır tanımayan Galatasaray, savunmasını güçlendirmek için gözünü tekrardan Newcastle United'ın Arjantinli sağ beki Coloccini'ye çevirdi. Kulübünün 2. Lig'e düşmesi nedeniyle kendisine gelen teklifleri dikkatlice inceleyen tecrübeli oyuncunun sarı-kırmızılılara yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Arjantinli futbolcunun Galatasaray'ın yaptığı öneriyi

olumlu bulduğu ve "Bonservis problemimi çözerseniz gelirim" dediği belirtildi.

Pazarlıklar başlıyor

Bunun üzerine futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel'in bugün İngiltere'ye giderek, Newcastle United'lı yöneticilerle masaya oturacağı iddia edildi. İngilizlerin tangocu için 6 milyon euro istediği belirtilirken, Üstünel bunu 5 milyon euro civarına indirmeye çalışacak. Coloccini'nin uzun zamandır satılamaması nedeniyle Newcastle United'ın Galatasaray'ın teklifine sıcak bakabileceği de gelen haberler arasında.

Kaynak: Fanatik

Bence gelirse UEFA da final kesin e yakın olur gibime geliyor orta saha ve hucum iyi defansta Servet Hakan Balta tartışılmaz Gökhan idare etse sağ bek e monte ettik mi bir sorun kalmıyo.

Sarı-kırmızılı ekip defansın sağı için rotayı yeniden Coloccini'ye çevirdi. İngiltere'de küme düşen Newcastle United'dan ayrılmak isteyen Arjantinli futbolcu, G.Saray'ın daha önce yaptığı teklife sıcak baktığını belirtince yönetim hemen kolları sıvadı. Yönetici Haldun Üstünel 27 yaşındaki yıldız için İngiltere'ye giderek Newcastle United ile pazarlık masasına oturacak.

Yine Coloccini

Kaynak: Fanatik

https://www.fotomac.com.tr/gal101.html

Fotomaç haberi olduğunu o araya koydukları yıldızlardan anladım. :D

Yerli transferde basına sızsa sorun olmuyor.. Mustafa Sarp transferinde de çok önceden basına sızmıştı.. Bu transfer olur herhalde, çocuklar da gelmek istiyor zaten..

Hem Newcastle’ın Arjantinli savunma oyuncusu Coloccini hem de West Ham’ın Avustralyalı yıldızı Neill, sarı kırmızılı kulübe gelmeye hazır. Ancak yönetim takım içindeki dengeleri bozmamak için ikisine de ‘hayır’ diyor.

GALATASARAY, bu sezon kadrosuna kattığı birbirinden önemli oyuncularla Avrupa transfer borsasına da damgasını vurdu. Son 2 aylık süreçte önce teknik direktörlüğe Frank Rijkaard gibi marka bir ismin getirilmesi sonra da Leo Franco, Abdul Kader Keita ve Elano Blumer gibi ses getiren transferlere imza atılması üzerine Avrupa’nın ünlü futbolcularının menajerleri gözünü sarı kırmızılı kulübe çevirdi.

Son olarak Newcastle United’da forma giyen Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini, menajeri Marcelo Lombilla aracılığıyla G.Saray’a haber gönderdi. Ancak sarı kırmızılı yönetim, Newcastle’dan yılda 3.2 milyon Euro gibi yüksek bir ücret alan 31 yaşındaki futbolcunun girişimine, savunma hattındaki dengeleri bozmamak adına olumsuz yanıt verdi.

Hurriyet

Keşke Carvalhoyu alsak. İmkansız degil Popescuda gelmişti zamanında Chelsea 7 milyon avro istiyor Colocciniye 5 vericegimize 1-2 daha verip Carvalhoyu alalım Carvalho için çok mu?

Bu 3.2 milyon çok abartı bir miktar, bizden bunu talep edeceğini sanmıyorum, istekliysek ve bonservisinde anlaşırsak en fazla 2-2.5 arasını kabul eder, sonuçta net eline geçecek rakam bizim vereceğimiz.

Keşke Carvalhoyu alsak. İmkansız degil Popescuda gelmişti zamanında Chelsea 7 milyon avro istiyor Colocciniye 5 vericegimize 1-2 daha verip Carvalhoyu alalım Carvalho için çok mu?

İyi bir Coloccini'yi Carvalho'ya tercih ederim. Belki geçen seneki performansı kafalarda soru işareti bırakabilir ancak Coloccini tam bizim düzeyimizdeki takımlara uygun bi stoper 34 kez milli olmuş; Deportivo, Villareal, Newcastle gibi takımlarda forma giymiş bi oyuncu. Üstelik yaşının henüz 28 olması gelecek 3-4 senemiz içinde defansımıza bi güvence sağlayacak. Bunun yanında Coloccini tarzı defans oyuncuları az bulunan tarzda oyuncular bunlar defanstan top çıkarıp oyun kurabilen iki ayağını kullanabilen kaliteli defansçılar. Önümüzdeki sezonlarda Servet gidecek bile olursa Coloccini takımda kalır ve oyun kuran defansçı rolünü üstlenerek defansımızda yıllardır yokluğunu çektiğimiz eksiğimizi giderir. Servet gibi bir defansçıyı da dünyanın herhangi bi yerinden kolayca bulup takıma monte edebiliriz. Burada önemli olan sabit Coloccini'nin yanında değişen oyun zekası daha düşük stoperleri kullanmak.

eeeeeesi ne Görkem Ricardo Carvalhodan bahsediyoruz sen Collocciniyle Carvalhoyu bir mi tutuyon biraz paraya kıysak alabiliriz yeni Popescumuz olur;)

Bir tutmuyorum tabikide sadece parasal olarak dedim.Bir yandan da sağ bek oynamaya Coloccini daha yatkın aynı zamanda stoperde oynuyor onun için benim ilk tercihim.

İyi bir Coloccini'yi Carvalho'ya tercih ederim. Belki geçen seneki performansı kafalarda soru işareti bırakabilir ancak Coloccini tam bizim düzeyimizdeki takımlara uygun bi stoper 34 kez milli olmuş; Deportivo, Villareal, Newcastle gibi takımlarda forma giymiş bi oyuncu. Üstelik yaşının henüz 28 olması gelecek 3-4 senemiz içinde defansımıza bi güvence sağlayacak. Bunun yanında Coloccini tarzı defans oyuncuları az bulunan tarzda oyuncular bunlar defanstan top çıkarıp oyun kurabilen iki ayağını kullanabilen kaliteli defansçılar. Önümüzdeki sezonlarda Servet gidecek bile olursa Coloccini takımda kalır ve oyun kuran defansçı rolünü üstlenerek defansımızda yıllardır yokluğunu çektiğimiz eksiğimizi giderir. Servet gibi bir defansçıyı da dünyanın herhangi bi yerinden kolayca bulup takıma monte edebiliriz. Burada önemli olan sabit Coloccini'nin yanında değişen oyun zekası daha düşük stoperleri kullanmak.

Senin bahsettigin özellikler Carvalhoda fazlasıyla var Colocciniyi Carvalhoya tercih ederim demek biraz senin Carvalhoyu tanımadıgını gösteriyor.Carvalho çok daha kalıtelidir Colocciniden daha iyi defanstan top çıkartır Popescu kalıtesinde işte;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt