# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Evet hincal gelseydi daha iyi olurdu,ama idare edecez!;))) buyuksun

Konu dışı yazınca ceza var mı? Ceza almayalım sonra :)

Kütahya - Havacı olarak çıktı.

10 gün sonra gidiyorum.

Neyse ben cikar,bir cuma ya gidelim,ali abi ye dikkat edin adam emanet ne de olsa devlet mali,iyi gunler!

Tangocu için Newcastle ile pazarlıkları sürdüren yönetim, Neill ile de temas halinde. Birkaç gün içinde 2 oyuncudan birisi G.Saraylı olacak.

Favori Coloccini

Tangocu için Newcastle ile pazarlıkları sürdüren yönetim, Neill ile de temas halinde. Birkaç gün içinde 2 oyuncudan birisi G.Saraylı olacak.

Golcü transferini rafa kaldıran Galatasaray, tüm gücünü savunmayı güçlendirmek için harcayacak. Teknik direktör Frank Rijkaard'ın raporuyla çalışmalarını hızlandıran sarı-kırmızılılar öncelikle Newcastle'da oynayan Coloccini'nin transferini bitirmek istiyor. 27 yaşında olan Arjantinli futbolcunun da Cimbom'a sıcak baktığı, Haldun

Üstünel'in İngilizler ile sıkı bir pazarlığa giriştiği ifade edildi.

ALTERNATİF LUCAS NEİLL

Savunmanın her yerinde oynayabilen Coloccini'nin bu nedenle Galatasaray'ın ilk tercihi olduğu belirtildi. Yönetim, her ihtimale karşı West Ham ile yollarını ayıran Lucas Neill ile dirsek temasını sürdürüyor. Coloccini'nin transferi bitmezse Avustralyalı oyuncu ile el sıkışılacak. Galatasaray'ın birkaç gün içinde Coloccini ya da Neill'i, Aslan yapması bekleniyor. Fotomaç.

beyler türkspor da bi yorumda bi ziyaretçi bizim sitedeki ali fuat tan bahsetmiş sizmisiniz diye hayır ordaki çocuklardan biriidir demişler yani burdaki adam çakma ali fuat

Ali Fuat abiye cok önemli...

Ali Fuat abi gscimbom die bi sitede senin adına üyelik var ve bazı bilgiler veriyor aradada turkspor.net e sallıyor bu konu hakkında açıklama yapıcakmısınız? EDİTÖR.. Çoluk çocuk onlar.. Bebeler.. Ağlasınlar boşver..

türkspor netten alıntıdır.

Ali Fuat abiye cok önemli...

Ali Fuat abi gscimbom die bi sitede senin adına üyelik var ve bazı bilgiler veriyor aradada turkspor.net e sallıyor bu konu hakkında açıklama yapıcakmısınız? EDİTÖR.. Çoluk çocuk onlar.. Bebeler.. Ağlasınlar boşver..

türkspor netten alıntıdır.

Ben ondan askerliği sordum o olmadığını anladım yorumumu sildim.Çakma Ali Fuat bile çıktı yav:D

HAKAN aydin bir fenomen olma yolunda hızla ilerliyor,bu yıldızın gelişimine hep beraber tanıklık edelim.

Kendi açmamıştır,Türkçe kullanımından belli.Arkadaşına falan açtırmıştır. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt