# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

bir coloccini haberlerini birde rijkaard takımdan gönderilecekleri belirledi haberlerini görünce artık cidden gülesim geliyor...

Gidecekler belli oldu liste hazırlandı Rijkaard'ın onayı bekleniyor.

Evet...Müjdeyi verelim burdan siz sevgili ziyaretçilerimize Rijkaard onay verdiği taktirde Galatasaray yeni defans oyuncusuna kavuşuyor.

Takımıyla yaklaşık 1 hafta önce her konuda anlaşıldı kendisiyle yıllık ücretde bazı anlaşmazlıklar oldu ama 2.ligte oynamayı istemediği için ücretinde indirimi kabul etti evet o isim Arjantlinli yıldız Fabricio Coloccini nam-ı değer Mr. Reliable.

https://footbal-life.blogspot.com/

:ka05:

Bloglar kıpırdanmaya başladı yine.. Hadi hayırlısı.. İnşallah gelir ne diyelim..

adami tanimiyordum, ama burdaki yorumlari görünce (uzun süredir takip ediyorum) umarim gelir!!! Hemde en kisa zamanda!!!

Güvenilir bir kaynak diye biliyorum o siteyi ama yanılıyor da olabilirim

Coloccini tam isabet olur medyada cok fazla adi gecdi Haldun üstünel bu sefer ters köse yapmaz isanllah

bi kıpırdanma var ama atleticoyla nalaştımı kesın:D

Atletico'nun Mayıs ayında teklif yaptığı hakkında haberler var ama son durum nedir bilmiyorum...

ben iyi bildiğim bloglarda rastlayamadım bugün coloccini haberlerine link verebilir misiniz

Bu kadar blog nerden buluyorsunuz anlamiyorum:D

100 degisik blog cikti meydana transfer döneminde..

Tek tek bloglari mi tikliyorsunuz ne yapiyorsunuz?:)

Bu blogu ilk defa duyuyorum mesela

Blogları niye bu kadar ciddiye alıyoruz burda herkez kendi bir blog acıp orda bazı seyler yazabilir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt