# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Ben ne bloglara nede medyaya inaniyorum fakat Coloccini cok begendim topcu oldu icin yalan oldunu bille bille inanasim geliyor (Bir Umut) :)

Bende gelmesini isterim acıkcası , ama ispanyaya gidicek sanırım hem dil olarak arjantinli oldgu icin , hemde orda uzun süre kaldı eski takımı atl. madrid ciddi olarak ilgileniyor .

Gene bir hareketlenme var, ne oluyor Coloccini mi geliyor? Gerçi Haldun Abi yurtdışına çıkmadığı sürece inanmam transfer olacağına..

Geliyor mu gelmiyor mu şimdi?? Elano gibi 4'e kadar beklesem mi acaba?? :confused:

Fox Tv Haldun Üstünel röpörtajı:

- Rijkaard çalışmak istemediği oyuncuları belirledi.

- Eğer isterse transfer gerçekleşecek.

- Spiker " bu dediklerinizden transferin hazır olduğu anlaşılıyor" dedi.

Cevap ise hazır evet ne sandınız diyen bir gülüş..

Adamı seviyorum ya. :) Büyüksün.

Bu aciklamayi sen duydun mu yoksa Fox haber olarak mi söyledi

Bende izledim FOX'da Üstünel'i. Anladığım kadarıyla gönderilecek oyunculardan sonra son bir transfer yapılsın mı yapılmasın mı diye Rijkaard karar verecek.

ne zaman vrdi bu röportajı şimdi açtım ben dizi filan var, röportaj tamamiyle kendi ağzından mı yoksa haber olarak öğrenildi,duyuldu edildi falan filan mı renktaş?

Bende izledim o açıklamayı. Bildigimiz Haldun abi nin kendisi dedi.

Transferler hazır. Elimizde oyuncular belli, haftaya rijkaard ile görüşüp onun kararı neticesinde transfer edicez yada ihtiyac yok derse etmicez gibisinden birşeyler dedi.

İğrenç yahu, böyle iğrençlik olur mu?

Beğenmediğimiz, çok seviyesiz dediğimiz antu'da, antudaki konulardan çok daha iğrenç, çok daha mide bulandırıcı bir konu.

Yazık, günah.Böyle Galatasaraylılık olmaz.

haklısın kardeş kötü

ama bu anguttakilerde hak ediyor.tabi hepsi için demiyorum bazı fanatiklik yapanlar futbolun f sini bilmeden konuşanlar bunları hak ediyor

ama sorularda baya güzel.kesin diplomayı alırlar:D:D

Teknik direktör Rijkaard, G.Antep maçından sonra savunmaya takviye istedi. Başkan Adnan Polat da Haldun Üstünel'e "Coloccini için hemen İngiltere'ye git" dedi. Transferin gerçekleşmesi an meselesi

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, 3-2 kazandıkları Gaziantepspor maçı sonrası soyunma odasına gelen Haldun Üstünel'den defansa hemen takviye

yapılmasını istedi. Üstünel, Rijkaard'ın bu talebini başkan Adnan Polat'a aktardı. Polat'ın "O zaman fazla beklemeden harekete geçelim" demesi üzerine de Haldun Üstünel'e İngiltere yolu göründü. Genç yönetici, transfer listesinin ilk sırasında yer alan Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini için bugün veya yarın İngiltere'ye giderek Newcastle United yönetimiyle masaya oturacak.

Coloccini, daha önce yapılan temaslarda G.Saray'a gelmeye sıcak baktığını söylemiş ancak sarı-kırmızılı yöneticiler, Newcastle United ile bonservis konusunda anlaşamamıştı. İngiliz kulübüyle sözleşmesi 2013'te bitecek olan 27 yaşındaki yıldız, defans hattının hemen her bölgesinde görev yapabiliyor. Coloccini'yi çok isteyen Rijkaard, bu oyuncuyu yerine göre, hem sağ bek hem stoper olarak kullanmayı planlıyor. Sarı-kırmızılı ekip, 19 Ağustos'a kadar UEFA'ya bildirmesi gerektiği için transferi bu tarihten önce bitirmeyi hedefliyor.

SAVAŞ ÇORLU

Efsane FotomaC :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt