# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Malum yerde takılmaktan pek haz etmem . Ama bir GS'lıdan daha mantıklı bir davranıs beklerim eger orda biseyler yazmaya hak sahibi bulunuyorsa. Neyse arkadasın heycanına verelim böyle bir durum bir daha tekrarlanması dileginde bulunalım .

Ben o arkadaşı çok kınadım açıkcası Galatasaray lılık dediğin efendiliktir..Başkanlarımız bize bunu öğretti onların Başkanı nasılki taraftarı nasıl olsun?

Ben o arkadaşı çok kınadım açıkcası Galatasaray lılık dediğin efendiliktir..Başkanlarımız bize bunu öğretti onların Başkanı nasılki taraftarı nasıl olsun?

Kesinlikle ben küfrü çok sevmem günlük hayatımda,ona buna salça olarak birşey kanıtlanmaz sanki bir halt yemişcesine koymuş eğleniyorlar,sanal ortam işte dalgasız denizde herkes kaptan.

aman kardeş boşver olmuş bitmiş

şimdi dediklerine bakıyorumda bazıları yanlış olmuş

ama o küfür ettiği çocuk keita sakatlanınca dalga geçmiş

veya elano gelince niye zorunuza gitti demesi gayet normal

neyse artık

aman kardeş boşver olmuş bitmiş

şimdi dediklerine bakıyorumda bazıları yanlış olmuş

ama o küfür ettiği çocuk keita sakatlanınca dalga geçmiş

veya elano gelince niye zorunuza gitti demesi gayet normal

neyse artık

renktaş doğru diyorsun bende o yorumları görünce evde küfür ediyorum onlara zaten :) ama orda onların ayıbını görüyoruz zaten ama ne gerek vardı ben onu anlatmaya çalıştım. onları ben kaaleye bile almıyorum ben bikaç defa girdim açıkcası ama iğrendim gerçekten şu forumumuzun kıymetini anlıyorum ordakiler ne yaa birbirlerinin fbliliğini ölçüyorlar ben sendne fenerliyim ayağına yatıyorlar hayatlarında hiç Galatasaray lı arkadaşları olmamış gibi davranıyorlar böyle taraftar profilini ciddiye almaya değmez ama gerçekten o keita yorumunu yapana bende bayağı giydirdim ordaki fb lilerde zaten tepkilerini koymuşlar ben sadece gerek yoktu böyle bişeye onu anlatmaya çalıştım

renktaş doğru diyorsun bende o yorumları görünce evde küfür ediyorum onlara zaten :) ama orda onların ayıbını görüyoruz zaten ama ne gerek vardı ben onu anlatmaya çalıştım. onları ben kaaleye bile almıyorum ben bikaç defa girdim açıkcası ama iğrendim gerçekten şu forumumuzun kıymetini anlıyorum ordakiler ne yaa birbirlerinin fbliliğini ölçüyorlar ben sendne fenerliyim ayağına yatıyorlar hayatlarında hiç Galatasaray lı arkadaşları olmamış gibi davranıyorlar böyle taraftar profilini ciddiye almaya değmez ama gerçekten o keita yorumunu yapana bende bayağı giydirdim ordaki fb lilerde zaten tepkilerini koymuşlar ben sadece gerek yoktu böyle bişeye onu anlatmaya çalıştım

haklısın kardeş

ancak bu angutlar hep böyle.neyse artık o soruları soran arkadaş hata yapmıştır doğrudur.belkide keitaya yapılan dalga konusu belki onu sinirlendirmiştir

tabiki yapılan yanlış bişey

https://www.mustafacagri.com/yazila...ATASARAY`da!&kategori=Galatasaray&tur=Karisik

Az önce aldığımız son dakika haberiyle Arjantin`li Fabricio Coloccini`nin Galatasaray`a transfer olduğunu öğrenmiş bulunuyor.

Akşam saatlerinde İstanbul`a gelerek imza atacak olacak Colocci`nin karşılanması için yüzlerce Galatasaray taraftarının Atatürk Havalimanı`na akın edeceği düşünülüyor...

(Doğru mu acaba)

https://www.mustafacagri.com/yazila...ATASARAY`da!&kategori=Galatasaray&tur=Karisik

Az önce aldığımız son dakika haberiyle Arjantin`li Fabricio Coloccini`nin Galatasaray`a transfer olduğunu öğrenmiş bulunuyor.

Akşam saatlerinde İstanbul`a gelerek imza atacak olacak Colocci`nin karşılanması için yüzlerce Galatasaray taraftarının Atatürk Havalimanı`na akın edeceği düşünülüyor...

(Doğru mu acaba)

neresidir bu site renktaş?

(Doğru mu acaba)

Inanmak istiyorum tabiki...

Ben de bilmiyorum forumun birinde paylaşmışlar ben de paylaştım.Ama güvenilir gibi durmuyor :)

yüzlerce taraftar aynı günde nası haberdar olacakda gidecek o kısmını anlayamadım...

Bence sallamasyon eyer bugün gelecekse taraftarin nasil haberi olsun

mustafa çağrı güven'in amaçsızca eğlendiği bir yer burası

:D:D

diğer haberlere bakın ciddiyetini anlarsınız

arkadaslar bence defansa baska biri gelcek ayni elano transferindeki gibi günlerce deco gelcek diye haber cikmisti ama elano geldi simdide aynisi oluyor bence colliconi yaziyorlar ama bence baska biri gelcek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt