# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Carvalho dün ilk 11 çıktı manchester maçına gol de attı bu adam gelirse defans yapmasına gerek yok sadece oyunu kursun yeter :D

arkadaşlar carvalho tabiki herkesin istediği bir oyuncu

ancak onu almak öyle kolay değil.manu maçında 11 de oynadı ve nasıl futbolcu olduğunu gösterdi.üstüne gol de attı

gecen mourinho bi açıklama yaptı.carvalhonun fiyatı önce 5milyonken ben isteyince 15 milyon oldu dedi

bonservi olarak en kötü 6-7 milyon vermek lazım.oyuncuya da senelik nerden baksan 3.5-4 milyon verilecek

para verilebilir ama carvalho türkiyeye gelirmi asıl sorun burda!!!!

renkdaş dikkatini çekerim ben illa coloccini demedim. sadece kaleciyle aynı dili konuşan bir defans oyuncumuz olursa yararlı olur dedim. yorumları dikkatli okumanı tavsiye ederim.

haklısın... zaten servet de doğma büyüme Buenos Aires li... Leo da ordan... anlaşırlar ne güsel...

ben kalecinin konuştuğu dile göre de transfer isteyen ilk seni görüom...

arkadaşlar carvalho tabiki herkesin istediği bir oyuncu

ancak onu almak öyle kolay değil.manu maçında 11 de oynadı ve nasıl futbolcu olduğunu gösterdi.üstüne gol de attı

gecen mourinho bi açıklama yaptı.carvalhonun fiyatı önce 5milyonken ben isteyince 15 milyon oldu dedi

bonservi olarak en kötü 6-7 milyon vermek lazım.oyuncuya da senelik nerden baksan 3.5-4 milyon verilecek

para verilebilir ama carvalho türkiyeye gelirmi asıl sorun burda!!!!

Çok çok zor bir transfer :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt