Tier 1 Fabrizio: "Galatasaray, Frattesi’yi zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor"

Halihazırda Zaniolo'nun tapusu bizdeyken neden daha alt bir oyuncuya 2 katı para verip alalım? Mantıklı bir tarafı yok!

bu kim olm

sonra da sezon sonu calanogluna da ayni parayi gömerler

Sami denen elemanı hiç sevmiyorum. Umarım fabrizio haklı çıkar. Şu 17 yaşındaki ergenin yönlendirdiği kitleyi görünce utanıyorum. Tek faydası ara sıra fbye karşı algı yapabilmesi.

][emoji6][emoji[emoji6][emoji6]]" data-quote="Selçuk Sarı" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Halihazırda Zaniolo'nun tapusu bizdeyken neden daha alt bir oyuncuya katı para verip alalım? Mantıklı bir tarafı yok!

Zaniolo ve Fratessi ne alaka yav bu adam [emoji6]-[emoji[emoji6]] oynuyor. Fussballe bi süre ara verelim bence rdash

Frattesi iyi topçu. Varlığı net fark yaratır. Kaça alınır orasını bilmiyorum ama gelirse iyi ki almışız dediğimiz bir eleman olur kendisi.

35 milyon euroya Hakan Ç & Frattesi paketi olsa şahane olur bu arada.

Sami denen elemanı hiç sevmiyorum. Umarım fabrizio haklı çıkar. Şu 17 yaşındaki ergenin yönlendirdiği kitleyi görünce utanıyorum. Tek faydası ara sıra fbye karşı algı yapabilmesi.
O hesabın cidden 17 yaşında bir çocuk tarafından yönetildiğini nasıl düşünüyorsunuz yav

Frattesi iyi topçu. Varlığı net fark yaratır. Kaça alınır orasını bilmiyorum ama gelirse iyi ki almışız dediğimiz bir eleman olur kendisi.

Ama muhtemelen 35 verip Hakan Ç.'yi alacağız gibi duruyor.
32 yaşında ki adama 35 imkansiz. Özellikle yazın seçim varken birde.

Zaniolo ve Fratessi ne alaka yav bu adam [emoji6]-[emoji[emoji6]] oynuyor. Fussballe bi süre ara verelim bence rdash
Hücümcu orta saha, Barella ile felan karıştırıyo olmayasın. Biz Lemina'nın yerine adam ararken hücumcu bir orta sahayı (Yunus kadar yetenekli de değil!) ne yapacağiz. İnter 3-5-2 oynadığı için kafalar karışık,6(Hakan) 8(Barella) 10(Mikitaryan) oynuyordu, Fratessi de bazen Mikitaryan yerine bâzen de Lataro, Thuram yerine 2. forvet olarak giriyordu. Biz alırsak da forvet arkası hatta kenarlarda oynar. Öyle Lemina, Torera, Sara, İlkay gibi orta sahada oynayamaz.

Hücümcu orta saha, Barella ile felan karıştırıyo olmayasın. Biz Lemina'nın yerine adam ararken hücumcu bir orta sahayı (Yunus kadar yetenekli de değil!) ne yapacağiz. İnter 3-5-2 oynadığı için kafalar karışık,6(Hakan) 8(Barella) 10(Mikitaryan) oynuyordu, Fratessi de bazen Mikitaryan yerine bâzen de Lataro, Thuram yerine 2. forvet olarak giriyordu. Biz alırsak da forvet arkası hatta kenarlarda oynar. Öyle Lemina, Torera, Sara, İlkay gibi orta sahada oynayamaz.

Frattesi orta saha merkez oyuncusu. Orta sahanın her yerinde oynuyor tekniği ve fiziksel kapasitesi el verdiği için.

Frattesi orta saha merkez oyuncusu. Orta sahanın her yerinde oynuyor tekniği ve fiziksel kapasitesi el verdiği için.
İyi adam;mücadeleci, hırslı. Bu ligin oyuncusu. Okan Hoca'nın seveceği tarz Sallai, Barış gibi ama acil ihtiyaç mı? Değil.

Ekli dosyalar

• Gz69vvHWYAE-D8C.webp
    Gz69vvHWYAE-D8C.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 11
senin elinde berkan var onu yollayıp ne frattesi si

hala haber yapiyor

Geri
Üst Alt