GSCimbom
Tier 1 Fabrizio Romano: "Deniz Gül, bonuslarla birlikte 11M€ karşılığında Galatasaray'da"
Alper Altun

Tier 1Fabrizio Romano: "Deniz Gül, bonuslarla birlikte 11M€ karşılığında Galatasaray'da" Sayfa 8

Alper Altun ·

Cevap
241
Okunma
7K
Sayfa
8/13
Porto gibi çirkef bir kulüpten ucuz oyuncu alamazsın denizin bence ederi 5 milyon 11 çok fazla acayip fazla. İnşallah bizi utandırır. İnşallah çift hane golleri olur.

22 yaşında, Porto formasıyla 44 lig maçına çıkmış, aynı zamanda Türkiye Milli Takımı’nda oynayan bir forvet. Bu da iyi bir potansiyel vadettiğini gösteriyor.

Ben Deniz’i Barış Alper’in ardından 3. seçenek olarak görüyorum.

Şu anki haliyle max 3-4 edecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Umarım beni yanıltır.

Yaşı genç. Genelde yedek oyuncu olarak görev yapmış ve büyük süreler alamamış. Muhtemelen bizde de aldığı süreler oldukça düşük kalacaktır ama, şu an yapılacak tek şey, şu ana kadar yapamadığı sıçramayı bir noktada yapmasını beklemek.

25-26 yaşlarında olsa daha umutsuz olurdum ama, 22 hala kariyer sıçraması yapabileceği bir yaş.

Son düzenleme:
IMG_20260831_015347.webp

Deniz Gül'ün yaşındayken Burak Yılmaz. Tabi kendisi o dönemler ağırlıklı olarak sağ açık oynuyordu ama, netice olarak tablo böyleydi.

Hepten karalar bağlamamak lazım yani. Hiç belli olmaz içinden ne çıkacağı.

Geri