Tier 1 - Fabrizio Romano: "Olympiakos, Sergio Oliveira'yı transfer etti" - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tier 1 Fabrizio Romano: "Olympiakos, Sergio Oliveira'yı transfer etti"

Tüm parasını ödediysek adamın işini çözmüş olduk. Orada yarı paranının azına oynar. Keşke sözleşmesini dondurup alt yapıya gönderseydik.

güzel olmakla beraber inşallah maşının yarısını fln biz ödemiyoruzdur gerçi kalsa tamamını ödesek daha mı iyi sanki yarı marı gitsin de :D

Yalnız bu adamda gider tete gibi oynarsa bize yeni gelenlerde performans vermezse sonra buyrun hocanın cenaze namazına
gs kulübündeki baskıyla yunan takımındaki baskı aynı olmyor ya. devamlılığı nası olacak ona bakmak lazım. oyuncu dediğin oynayarak form tutar. bizde yasayamadı o rahatlığı tete. rakibi ziyech ve sonradan açılan barıştı. barış as hatta ziyech alternatif oldu. bu şartlar altında her şans dahi bulamadı o yüzden ne okanı ne teteyi suclayabiliriz. kim olursa olsun şu şartlarda hemen hemen aynı şansı verirdi.

düğün hazırlığı diye imzaları unutmayınız....

ama burda da diyor - fesih ediyoruz- adam olimpiakosla ayrıca anlaşıyor.

madem böyle dondurun lisansını - aynı parayaı vereceğiz, sürünsün. Hoperlörle zıplayıp fotolara girerken iyiydi.

alacaklarını ödediysek satmanın bi avantajı yok ki bize. detayları da bilemeyeceğimize göre yapacak bir şey yok. kurtulduk şükür.

Ne kadar bonservis aldık?
En az 3,5 Mil bekliyorum, sonuçta Porto çıkmalı Oyuncu.

..

....

....
Şaka şaka :D
Yanlız umarım Oly en azından full maaşını ödüyor dir diye umuyorum

Herif bizden bütün alacaklarını alıp gitti. 5 milyondan fazladır.
Orada da yıllık 1 milyona oynar.
Kim de derse desin çok akıllı bir herifmiş.

Bütün parayı vermeye mecbur bıraktıysa ben olsam otur bakalım, hiç bir yere gitmiyorsun derdim ve lisans cikartmazdim.
Ha öyle, ha bütün parayı verip bedavaya vermek - ne farkı var?

Ama kontenjan gerekiyordu herhalde yahut en azından bir 10%-15% indirim yaptı olabilir.

Sergio Oliveira. Yaşanan güzel günleri bir saniye dahi unutmayız. Özellikle 2022-23 sezonunda oynadığın oyunu, Kadıköyde yaptıklarını, şampiyonluğa ciddi katkını hiçbir zaman silip atmayız. Olympiakos'da sonsuz başarılar. Yolun açık olsun. InCollage_20240904_105537138.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer bu rakam doğru ise ben artık bazı şeylerden şüphe edeceğim. Bu nedir arkadaş. Resmen soygun bu. Adam hem bizden 2 yıllık parasını alacak hem imzaladığı yeni takımdan. Böyle saçma bir şey olabilir mi? Bunun akıl mantıkla verilebilecek bir açıklaması olamaz.

Tek sezonda klübün kasasını boşalttılar tebrik etmek lazım. Bu sene şampiyon olup seneye şampiyonlar ligini garantileyemezsek büyük sıkıntı.

Paf takım da çürütme ihtimali düşünülmeliydi olmayan 5 milyon Euro verdik durduk yere kimseyi almazlar ise ortalık yıkılmalı

Edit. Kafa gitti pardon.

Az önce yazdığımı düzelteyim.

Sözleşmeyi fesh etmeden oyuncunun alacaklarını kendin verip karşılığında Olympiakos'tan yakın bir bonservis almak gibi mantıklı bir açıklaması olmalı bu işin.

Üst Alt