Tier 1 Fabrizo Romano: "Mario Hermoso resmen Roma'da"

5lik olmuşunuz oğlum

yuh

harbiden angelino oynamış sol stoperde
Hızlı ve kısa adamla oyun kurma oyunu demek.
İşte vizyon, forumda torreira benzeri kısa ama bir hızlı herifi 3lü stoperin ortasına koyarak bu tarz bir oyun denenmesi ile futbola yeni çağdaş bir felsefe geleceğinden bahsetmiştim.
Ezildim, örselendim.

İşte vizyon, forumda torreira benzeri kısa ama bir hızlı herifi 3lü stoperin ortasına koyarak bu tarz bir oyun denenmesi ile futbola yeni çağdaş bir felsefe geleceğinden bahsetmiştim.
Ezildim, örselendim.
1730101909096.png

Ezildim, örselendim.

Beşiktaş maçında 3’lüde Jakops sakatlığından dolayı Jelert olmalı bana göre de.

3 tane stoper olmamalı. Araya sarktıklarında Sanchez Kaan Apo hiçbiri geriden yetişemez. Jakops yok madem Jelert sağ kenar stoper olmalı bence

Roma kime talip olursa biz direk kacalim aga bu nedir.

Daha önce de Paredes denen hiyar icin cok caba sarf etmistik o da hic oynamiyor..

Beşiktaş maçında 3’lüde Jakops sakatlığından dolayı Jelert olmalı bana göre de.

3 tane stoper olmamalı. Araya sarktıklarında Sanchez Kaan Apo hiçbiri geriden yetişemez. Jakops yok madem Jelert sağ kenar stoper olmalı bence
o çok şaban bir herif defans nedir bilmiyormuş gibi davranıyor.

Beşiktaş maçında alabileceği tek görev

1730111272682.jpeg

Onu bunu bilmemde Romada yedek kulübesinde oturmakta olan Parades bize gelmediği için pişman oluyormudur acaba?Burada kral olmak varken gitti orada kenarda oturuyor.Benim aklımda bunda.
Yazık etti kendine.

Onu bunu bilmemde Romada yedek kulübesinde oturmakta olan Parades bize gelmediği için pişman oluyormudur acaba?Burada kral olmak varken gitti orada kenarda oturuyor.Benim aklımda bunda.
Yazık etti kendine.
Messi'nin kopegi. MT 'da yedekten de olsa forma bulmaya devam ediyor. Yeter ona.

Geri
Üst Alt