GSCimbom
Facebook ve Twitter, Sizde de Yavaşladı mı?
Yiğit Karagöz

Facebook ve Twitter, Sizde de Yavaşladı mı? Sayfa 3

Yiğit Karagöz ·

Cevap
79
Okunma
4,2K
Sayfa
3/4
Sende youtube falan hızlı mı ? Ben de videolar açılmıyor, 5 dakika sonra falan açılır gibi oluyor sonra yine donuyor. Twitter'a giriyor bak ama 2-3 sekme açmazsan sıkıntı yok. Facebook kullanmıyorum ama kuzenim olacak deyyus wifi üzerinden facebook'a girdi gördüm.

Aslına bakarsan bunları niye yazdım bilmiyorum, cevap vermesende olur sen de youtubenin açılıp açılmadığını merak etmiyorum.
Gün boyunca sorunluydu abim. Sende sayfa açılıp, video 5 dakika sonra başlar gibi oluyormuş en azından. Bende sayfa yükleme aşamasında kalıyordu. 1 saate yakındır sorunsuz devam ediyorum :D

Gün boyunca sorunluydu abim. Sende sayfa açılıp, video 5 dakika sonra başlar gibi oluyormuş en azından. Bende sayfa yükleme aşamasında kalıyordu. 1 saate yakındır sorunsuz devam ediyorum :D

Zaten Youtube'yi kapatmanın mantığını çözemedim, kapatılmasına veya yavaşlatılmasına sebep olan tarzdaki videoları anında kendileri siliyor zaten.

Ekşi'de ışid ile ilgili olan başlığın mesaj sayısı 100'er 100'er azalıyor dikkatinizi çekti mi ? 2.2 bindi şuan 1.7 bin.

Son düzenleme:
Esaretin bedelini indirecektim. Ama internet o kadar yavaşladı ki kağnı bile daha hızlı gider. Haliyle benim film indirme işi iptal oldu.

Benim internet superonline. Dün twitter ve youtubeye wifiden hiç giremedim ama vpn kullanmadan mobil veriyle kendi internetimle twittera girebiliyordum(görüntüler zor yükleniyordu) ama youtubeye yine giremiyordum. Vpn indirdim ne wifi ne mobil veri iki türlü de youtubeye giremedim. Tableti elime aldım vpn falan yok takır takır youtube ve twitter sorunsuz çalışıyordu normal bi şekilde. Bişe anlamadım valla

Benim facebook 'da sorun yok. Twitter'e telefon ile hiç bağlanamıyorum. Bağlanan var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu ne arkadaş kaç gündür kağnı gibi internet kullanıyoruz, çevirmeli ağ dönemi gibi güya adı fiber.

Bokunu çıkardılar artık normal günlerde de zırt pırt kopuyor aradım geçen superonline müşteri hizmetlerine bizim elimizde olan birşey değil diyor. Ne güzel memleket be hesap veren kimse yok servis sağlayıcıdan bile hesap soramıyorsun dünyanın parasını alıyor ama sana ayın 15 günü kağnı gibi internet hizmeti sunabiliyor, hesabını sormaya çalışınca da bizim elimizde olmayan nedenlerden diyerek geçiştirebiliyor.

Geri