Facebook'ta 12 Milyon Taraftara Ulaştık!

Melih Akan

Berlin Panteri
B_20046_b.jpg

Sosyal medya iletişimini başarıyla yürüterek bu konudaki liderliğini uzun süredir kimselere kaptırmayan Türk sporunun öncüsü, ilklerin ve enlerin takımı Galatasaray rakiplerine örnek olmaya devam ediyor.

Galatasaray Spor Kulübü, Facebook sayfası üzerinden 11 milyon kişiye ulaşıp, en fazla beğeniyi toplayarak ülkemizde 11 Milyon barajını aşan ilk sayfa oldu! Aynı zamanda Türkiye’de profesyonel spor kulüpleri arasındaki birinciliğini de korudu. Kulübümüz, ulaştığı bu sayıyla dünyada da profesyonel futbol spor kulüpleri arasında üst sıralarda yer almaya devam etti.

Galatasaray dünyasında meydana gelen tüm gelişmeleri anında takip etme fırsatıyla birlikte, yaratılan interaktif iletişim ortamıyla taraftarlarımızın da soru, görüş ve yorumlarını iletmelerine olanak tanıyan, Galatasaray markalarına ait tüm kampanya ve uygulamalara yer verilen ve birbirinden farklı pek çok çekiliş /yarışmalarla sürpriz hediyeler kazanma imkanı sunan https://Facebook.com/Galatasaray 'ı takip ederek desteklerini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler!

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ

B_f9db1e1d34c907fa5f42dc4f79a74fb2.jpg

Facebook'ta 12 milyon olduk.Twitter'da da 4 milyona yaklaşık 100.000 takipçi kaldı.

Güzel yaklasik 2,5 ayda 1 Milyon artmis. :encouragement:

@Ahmet KOLKOPARAN abi bunun konusu acilmisti gecenlerde galiba :)

Kim açmış bana sormadan ... :D

İşin şakası bir yana, geçen twitter olayını da ben açmıştım ya taraftar forumuna , baktım bulamadım. açtım.

tabiki silinebilir. Mod arkadaşlardan özür dilerim. Helecan yaptım be ya :D

Kim açmış bana sormadan ... :D

İşin şakası bir yana, geçen twitter olayını da ben açmıştım ya taraftar forumuna , baktım bulamadım. açtım.

tabiki silinebilir. Mod arkadaşlardan özür dilerim. Helecan yaptım be ya :D

Kimse açmamıştı hatırladığım kadarıyla.Ben 11 milyon olduk başlığının altına eklemiştim.

Geri
Üst Alt