fahiş restoran & cafe fiyatları

kadıköyde oturan varsa iyi işletme diyebileceğim bir tek Tarihi Safranbolu Fırını kaldı ...

X cafede kahve + kruvasanlı kahvaltı tabağı roket fiyatlar. (Bağdat Caddesi standartları tabi - olacak fiyatlar değil)

bunlardan 55 TL ye gayet enfes kruvasan alıyorsun - gel evde yumurtayı vs içine koyuver...

sinema ücretleri de aşırı pahalıı.. digital bir platforma 1 ay üyelik ücretinde bilet kesiyorlar. tek filmi hemde bir seferlik izliyorum.. durdurma falanda yok

sinema ücretleri de aşırı pahalıı.. digital bir platforma 1 ay üyelik ücretinde bilet kesiyorlar. tek filmi hemde bir seferlik izliyorum.. durdurma falanda yok
bu konuda hep Yüzüklerin Efendisi dönemi aklıma gelir ...soğuktu o zamanlar karlı havalar erken gelirdi. spontane çıkıp sinemaya giderdik ev modu haricinde.

en son hangi filme gittiğimi bile hatırlamıyorum - belki oppenheimer olabilir.

kadıköyde oturan varsa iyi işletme diyebileceğim bir tek Tarihi Safranbolu Fırını kaldı ...

X cafede kahve + kruvasanlı kahvaltı tabağı roket fiyatlar. (Bağdat Caddesi standartları tabi - olacak fiyatlar değil)

bunlardan 55 TL ye gayet enfes kruvasan alıyorsun - gel evde yumurtayı vs içine koyuver...

safranbolu’da hemen hemen her sey harika, omerpasa subesinde gordugum nata bile yapmaya baslamislar (natacilardan ucuz). simitleri ve ispanakli labneli kucuk pogacalari her seferinde aliyorum ya.

Biri forumdaki ahaliye Bodrum'daki güncel lahmacun fiyatlarını paylaşsın

esas sıkıntı bir de parayla rezil olma durumu

dışarıda bir öğün sağlıklı bir şey yemenin bedeli minimum 500-600 lira

1737716766213.webp

15 Ocak 2025 tarihli Lacivert/İstanbul restoran adisyonu. 3 kişi yaklaşık 300 € vermişler.

Çaya para almasalar olurmuş.

Geri
Üst Alt