Falcao: "Ben bu maçlar için geldim"

Eyvallah Adem kosuyor, mucadele ediyor ama Malatya macinda berabere kalsaydik en cok Adem'e sinirlenirdim

Eyvallah Adem kosuyor, mucadele ediyor ama Malatya macinda berabere kalsaydik en cok Adem'e sinirlenirdim

Asıl kızılacak Falcao , Andone , teknik heyet , hoca sonra Adem 3.forvet oyuncu birden As oldu her maç oynuyor ve her maç iyi oynamak zorunda.

Bu maçlar için geldiysen küçük maçlar deplasmanlar ne olacak paşam? Sakatım deyip yatacak mısın?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao var , Andone var ama beklenti ve maliyeti en az olan Adem bizi tasiyor forvet hattinda!!

Simdi Ademi kesmek adaletsizlik olur. Heee Falcao nun saglam olduguna inansam mac eksigine ragmen oynasin derdim ama bosuna erken adam degisikligine sebep olabilir.

Sakat adamlari doldurduk takima bu yil malesef! :(

ERKTcFmW4AExKX7

:asd:

Normal şartlarda şu derbide kuşkusuz en önemli silahımız olması gereken Falcao için Adem'in arkasında yedek mi beklesin oynasın mı diye tartışıyoruz

Falcao önce bir kendisine dönüp baksın bence ...

Bu tür haberlere inanan varmi ya.
Eskiden fotomac gazetesi falan alırdım. Bulent Tulun Baptista ile telefondan 35 dakika konusup ikna etti, lakin eşi zorluk çıkarıyor gibi şeyler yazardı

Asıl kızılacak Falcao , Andone , teknik heyet , hoca sonra Adem 3.forvet oyuncu birden As oldu her maç oynuyor ve her maç iyi oynamak zorunda.
Sakat adamlara niye kizayim? O yonetim ve teknik heyete ait.
Bu macta Adem cok net pozisyonlari kacirdi ve 1 2 yerde verebilecegi paslari vermedi, tehlikeli yerde faul yapti.

Gazeteler uyduruyor böyle haberleri 1.ağızdan gibi.
Falcao'nun asıl düşüncesinin şu olduğuna eminim: Oynayıp da bu halimle büyük ihtimal bir şey yapamayacağım için taraftarın gözüne daha da fazla batmayayım Adem zaten formdayken o oynasın son dakikalarda girip atarsam kral olurum zaten.

bu maçlar için geldim diyorsun da daha biz anlayamadık ne için geldiğini

Az kaldı sövecem sana ha.

sent via GSC

Adem baş tacı ama oyumu falcaodan yana kullanıyorum bu riske girerim ben olsam büyük maçların adamı sakatlanıp çıkarsada yapacak bir şey yok.

Geri
Üst Alt