Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
2547179_dbb1a7881b65c157b34ede8b5b148cf1_640x640.jpg

Süper Lig'in 14. haftasında Alanyaspor'la karşılaşacak olan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki mağlubiyetin yaralarını sarmak istiyor.

Sarı-kırmızılılarda uzun süredir sakatlığı bulunan ve İspanya'da tedavi gören Radamel Falcao'yla ilgili de sürpriz bir gelişme yaşandı.

Kısa süre önce takımdan ayrı çalışmalar yürüten Kolombiyalı golcünün büyük ihtimalle Alanyaspor maçı kadrosunda olması bekleniyor.

Erhan Kaan Adıgüzel/Habertürk

hafta başında sahada çalıştı diye duyurdular ama sonraki idmanlarda hiç bahsetmediler takımla çalıştımı ne oldu kadroda olmaz heralde bugünde

Hadi inşallah bakalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyna gol kacirda sovelim lig basladigindan beri Forvet yok Gol pozisyonuna giremiyoruz Burak ve Umut ne guzel kacirirdi sover rahatlardik bu takimda o bile yok ya

Takımı çok ağır elestiriyoruz ben dahil hocayida elestiriyoruz fakat düşünün gomis gittiğinden beri forvetsiz oynuyoruz
2yildir forvetimz yok ligte forvetsiz tek takımız 2 yıl Galatasaray'ın forveti yok

Takımda Agüero+Rooney var hoca oynatmayı bilmiyor

Adem Büyük: "Kendimi Rooney'ye benzetiyordum. Hem fizik olarak, hem de yapı olarak. Daha sonra Ömer Üründül, Agüero'ya benzetti. Bende bir Rooney hayranlığı vardı. En çok Agüero'yu beğeniyorum; oyun yapım Rooney'ye benziyor."

Geri
Üst Alt