Falcao: "Sizlerden özür diliyorum"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Falcao pes etti: Gidiyorum
Sarı-kırmızılı yönetimin, “Bonservisini verelim, yolları ayıralım” dediği Radamel Falcao, üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle özür dileyerek gitmeye sıcak baktı

1610091035374.png

Büyük bir beklentiyle geldiği Galatasaray'da üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle oynadığından daha fazlasını tedavi olarak geçiren Radamel Falcao'da flaş bir gelişme yaşandı. Kulübeden girdiği Antalya maçında 28 dakika sonra sağ üst adalesini tutarak çıkan ve 6 hafta daha takımdan ayrı kalacağı açıklanan Kolombiyalı golcü, yönetimle bir görüşme gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar, Amerika'da Inter Miami ile görüştüğü söylenen tecrübeli oyuncuya, "Takımda en çok kazanan isimsin. Ancak sakatlıklar yüzünden senden faydalanamadık. Bonservisini verelim, yolları ayıralım" dedi.

BÖYLE OLMASINI İSTEMEZDİM
Falcao ise, "Ben de çok üzgünüm. Sizlerden de özür diliyorum. Böyle olmasını istemezdim" karşılığını vererek bu ay içinde yolları ayırmaya sıcak bakabileceğini söylediği öğrenildi.

Sabah

Güle güle.​

Defol git yeter bize buraya emeklilik yaşamaya gelmiş gelirken kafasında futbol oynamak yokmuş az biraz çalışan adam bu kadar sık sakatlanır mı

Özür falan dileme kardeşim, haydi yoluna haydi.
Keşke imkanı olsa da kazandığı paraları da geri alabilsek.

Sahaya çıksa bile bu psikolojiyle verim alamayız artık kendisine sahada adım atmaya korkar. Ben o kadar sakatlansam hiç bir ikili mücadeleye girmez depar falan atmazdım Ne yapıp edip yollar ayrılmalı.

Racon kesmem kafa keserim misali , senden özür isteyen yok defol yeter

Bu herifi maaş yüküyle gönderen yönetim, kendi döneminin en başarılı işine imza atar.

falcaonun tribünde maç izlediği koltuk

çok şey anlatıyor :falcao:

1610094714108.png

Hayatta gitmez.

Kokune kadar alir alacaklarini.

Isin kotu yani bu müzmin sakat ve diagne gitmeli ama yerlerine daha buyuk kazik alabilirler.
Gitmiyorsa sakatda olsa oynaması istenmeli, yürüyebiliyor yürüyerek oynasın, bizim sorunumuz değil o paraya böbreğini dalağını bağışlar millet sakat makat çıksın sahaya yetti artık.

defol git abi

valla defol git

kufur etmeden defol git

vizyon çöpü

Önce sözleşmeni yırt,
sonra gel özür dilerim, bir daha yapmayacağım de
sonra da defol git.

1 Galatasaray taraftarı falcaoya sövdüğü için ceza almamalı.

bu adam sövün bana diyor çünkü

135138999_10221684467834466_2351990864080021860_n.jpg

Geri
Üst Alt