Family Guy | Disney+

Batıkan Kanarya

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
1669145377480.webp

Family Guy, Seth MacFarlane tarafından yaratılan FOX'da yayınlanan ABD animasyon televizyon dizisidir. Dizi genel olarak kurgusal şehir Quahog, Rhode Island'da yaşayan Peter ve Lois, çocukları Meg, Chris ve Stewie ve antropomorfik köpekleri Brian'dan oluşan Griffin ailesini konu alır.

Son düzenleme:
Önceden cnbce kanalında denk geldikçe izledirdim.

Disney plus’ta tüm sezonları yayınlanmış. İzlemeye koyuldum.

Ekli dosyayı görüntüle 170636
kanimca , *seth macfarlane elinden cikma isler genel anlamda irdelendiginde, *kaliteli oluyor ,farkli oluyor, humorun zekice islendigini fark ediyorsunuz imzasi olan islerde. gibi gibi... hollywoodun en farkli ve en dolu yeteneklerinden benim adima.

en son , a million ways to die filmini izlemistim...
tedd fillm serisi de guzeldi...(hatta dizisi de yapiliyor) ,,

kendisi aslen ingiliz /iskoc/irlanda kokeni/ancestry yanilmiyorsam.

yetenek olarak kisaca : yok yok.
sanatin her dalinda var gibi 10 parmaginda 10 marifet denilen tur.
aktor oyuncu,seslendirme oyunculugu,yazar, yonetmen,sarkici(bariton bir havasi var) , animator , produktor, komedyen, iyi de bir piyano yetenegi olan. zeki basarili hollywood'un nazarimda cok dolu olan yetenegi.

*tarz olarak kanimca ; retro ile gunumuzu cok iyi ve de basariyla sentez yapan bir anlayisi var...
genel de imzasi olan islerde gecmise vurgu zekice yaptigini gozlemledim.
*tedd filmi ile 2012 de *oskar'a adaylik kazanmasi basli basina bir olay - takdiri hak eden....

*family guy en bilinen isi olsa da , *genel cerceve de bakilmasi gereken ozel yeteneklerden oldugunu dusunuyorum seth macfarlane kariyer kronoljisine...

sansür show olası

salonda keyifle uyuyakalmama sebep olan muhteşem dizi.

çoğunluğun tercihi olan the simpsonstan daha keyifli olduğunu düşünüyorum

20091.jpg

Bunu bitiren american dad'e başlasın. Ben onu roger nedeniyle daha cok seviyorum.

Geri
Üst Alt