Fantasy Premier League

5 oyuncudan 24 puan kazandım. Aguero'dan patlama bekliyorum bugün. Takımın kaptanı. De Bruyne ve Mane'de bir şeyler yaparsa 55-60 yaparız en azından.

Evet maneyi yanlışlıkla yedek bıraktığım doğrudur umarım stones oynamazda o girer

silva ile de bruyne nerede ilerde ulan pis keltoş

Kılpayı haftayı lider kapatmışım.Beklediğim oyunculardan değil beklemediklerimden geldi puanlar çoğunlukla.Oyunu zevkli kılan da bu sanırım:ka:

@Onat Can Sağıroğlu
Abi bu free transferi yaptıktan sonra değiştirilmiyor mu ilk maç saatine kadar? Öylesine yaptım bi transfer tekrar bakarım diye ama olmuyormuş galiba :asd:

@Onat Can Sağıroğlu
Abi bu free transferi yaptıktan sonra değiştirilmiyor mu ilk maç saatine kadar? Öylesine yaptım bi transfer tekrar bakarım diye ama olmuyormuş galiba :asd:
Onayladıktan sonra dönüşü yok maalesef. Wild card kullanırsan sınırsız transfer yapabilirsin eksi puan yemeden. İkinci devreye kadar bir kere kullanabilirsin ama onu da. Dikkatli kullanmak lazım. Fazla transfer yapmayacağım 2-3 tane yeterli diyorsan -4/-8 puan ceza yeyip transfer yapılabilir. Arada yapıyorum ben onu.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer hakkim varken niye sakatlanmadin yaw

Geri
Üst Alt