Faruk Süren: "Aysal bırakırsa adaylığı düşünebilirim"

Melih Akan

Berlin Panteri
ve_faruk_suren_acikladi_adaylik_h10836.jpg

Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren, Ünal Aysal'ın göreve devam etmesi gerektiğini, ancak bırakırsa kendisinin adaylığı gözden geçireceğini söyledi.
Al Jazeera'den Hilmi Sever'e açıklamalarda bulunan Faruk Süren, Galatasaray'ın lig, Şampiyonlar ligi ve maddi açıdan zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi. Süren, bu nedenle kulübün işleyişine hâkim olan Ünal Aysal'ın en azından başkanlık süresinin sona ermesine kadar görevinden kalması gerektiğini belirtti.

[FONT=pt_sansbold !important]"YALMAN ÇOK DEĞERLİ BİR İSİM AMA..."[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]Alp Yalman'ın da çok değerli bir isim olduğunu, 'Galatasaray yalnız kalmaz' düşüncesiyle adaylığını açıkladığını düşündüğünü belirten Süren ancak Yalman'ın şu an için kulübün iç işleyişine hâkim olmadığını sözlerine ekledi.[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Galatasaray'da yeni başkanın belirleneceği genel kurul 18 Ekim'de düzenlenecek. [/FONT]Fenerbahçe[FONT=pt_sansregular] derbisinin de oynanacağı bu tarihte yeterli katılım sağlanamazsa yeni başkan 25 Ekim'deki kurulda belli olacak.[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Şu an için başkanlığa aday olduğunu açıklayan tek isim Alp Yalman. Ünal Aysal'ın ise kararını bu akşam açıklaması bekleniyor.[/FONT]

Galatasaray'ın durumunu Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve camianın önde gelen isimleriyle görüştüğünün altını çizen Süren "Şu an için benim başkanlık düşüncem yok. Bana bu yönde gelen bir teklif de yok. Ancak Ünal Aysal bırakma kararı alırsa, ki ben bırakmasını istemiyorum, o zaman oturup durumu yeniden değerlendiririz" ifadelerini kullandı.

Ünal Aysal'ın ekibini değiştirerek yoluna devam etmesi gerektiğinin altını çizen Süren, "Belki de yeniden eski yöneticilerini ekibe kazandırabilir, eski yönetimine dönmek isteyebilir. Çünkü çok değerli isimler önceki yönetimde vardı, iyi bir yönetimdi. Aysal, bu durumda kulübü bırakıp gitmemeli" dedi.

Son düzenleme:
baskan bırakmayı kafasına koyduysa icime sinecek tek formül süren+dürüst'lü bir yönetim olacaktır

keske olsa da aysal-süren-dürüst'lü rüya yönetim olussa

Faruk Suren+Ali Durust ile ihya oluruz.

Deep Thought cihazından gönderildi.

baskan bırakmayı kafasına koyduysa icime sinecek tek formül süren+dürüst'lü bir yönetim olacaktır

onun harici hic bi sekilde icime sinmeyecektir

ulusoy dahil

Bana bu yönde gelen bir teklif de yok.

​Kim teklif etmesi gerekiyo reyiz?

Faruk Süren ve Haluk Ulusoy fazlasıyla güçlü adaylar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ünal Aysal'a yetki verilmeyecekse Faruk Süren-Ali Dürüst-Abdürrahim Albayrak yönetimi açık ara Galatasaray'ın geleceği için başımıza gelen en iyi şey olur. Karizma , vizyon , futbol aklı gibi en önemli özellikleri kendisinde barındıran bir lider.

Faruk Süren olursa silme götürür; ki taraftarın büyük çoğunluğu da gelmesini ister. Bu arada araya Albayrak itelemenin alemi yok :D

Zaten Ünal Aysal bu formülü önermis ikisine, ama kabul etmemisler.

Faruk Süren´in bir daha, özellikle bu serefsiz dönemde, Baskanliga soyunacagini düsünmüyorum, ihtimal vermiyorum.

Önemli olan yönetim hiç kimse tek başına bir şey yapamaz güçlü bir yönetim kurulu olmalı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alp yalman bu isi yapamaz demis

eger baskan aysal aday olmazsa alp yalmanın karsısına da kimse cıkmazsa faruk süren aday olacaktır

Farük süren cogu taraftar sesini cikartmaz bencede. camiadakilerde sesini cikartmaz
Ama ben onu okadar basari bulmadim yöneticiligini zamaninda.
Maddi anlamda hic bir katki yapamadi en sanli dönemimizden.
Hata borclandik yanlis hatirlamiyorsam.

Faruk Süren + Ali Dürüst olursa hayır demem. Ama yine de Ünal Aysal + Ali Dürüst birlikteliği daha iyi olur gibi geliyor. Çünkü Faruk Süren deyince aklıma 4 sene üst üste şampiyonluk, UEFA ve SUPER Kupa geliyor lakin bunların yanında şu saçma sapan AIG anlaşması ve sadece Stadyum maketlerine verilen 10 milyon dolar da geliyor!

Farük süren cogu taraftar sesini cikartmaz bencede. camiadakilerde sesini cikartmaz
Ama ben onu okadar basari bulmadim yöneticiligini zamaninda.
Maddi anlamda hic bir katki yapamadi en sanli dönemimizden.
Hata borclandik yanlis hatirlamiyorsam.

Galatasaray´in herzaman borcu vardi zaten. Faruk Süren öyle inanilmaz paralar harcamadi ki. Hagi bile bedavaya geldi mesela.

Zaten 4 sene boyunca ayni basarili kadroyla devam ettik. Büyük transfer yapmadi ki hic. Ilie, Filipescu filan ne kadar tuttu sanki?

O yönetimin tek hatasi, Uefa kupasini paraya cevirememek oldu, ama suclamiyorum, cünkü kimse Avrupa kupasi alacagimizi aklindan bile gecirmiyordu.

Alisik degildik öyle seylere. Bu sene CL kupasini almak gibi bir sürpriz mesela. Türkiye´de örnegi de yoktu. Ne yapacaklarini sasirdilar. Hak veriyorum.

Ünal baskan devam etsin, etmeyecekse Faruk Süren + Ali Dürüste olumlu bakarim, Alp Yalmanla olmaz bu isler

Faruk Suren+Ali Durust ile ihya oluruz.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Faruk Süren´i severim, hatirladigim kadari ile geri planda durmayi seven bir adamdi. Ama kulübü bence cok kötü yönetti, Hagi falan takimi boykott ediyordu o zamanlar para almiyorlar diye, sonra girdigi AIG ile birlikte kulübe biraktigi miras kulübün yillarca anasini aglatti. Lakin bunu bugün herkes Özhan Baskan´a baglar, ama rahmetli Özhan Abi kendisinin bile kestiremedigi bir enkazi devir almisti...

Ben baskanlari genel olarak maddi olarak degerlendiririm. Alp Yalman mesela borcu olmayan bir kulüp birakmisti bildigim kadari ile, o Süren dönemi icin güzel bir alt yapi vardi basariyi getiren. Umarim Baskan olursa Faruk Süren yeniden bu hatalari yapmaz.

"Belki de yeniden eski yöneticilerini ekibe kazandırabilir, eski yönetimine dönmek isteyebilir. Çünkü çok değerli isimler önceki yönetimde vardı, iyi bir yönetimdi. Aysal, bu durumda kulübü bırakıp gitmemeli"

Faruk Süren mesaji vermis.

Geri
Üst Alt