- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim için gelmiş geçmiş en iyi Galatasaray başkanıdır...
Herkes Özhan baskanı kötü hatırlar ama ben Özhan Canaydının Hasta olmasında Galatasaray askınında etkisi oldugunu düşünüyorum ve elinden geleni yaptıgınıda dusunuyorum.
Bunu dediysen renktas durum vahim o zaman.okan geri dönmemeli
Gitmeleri gayet doğaldır. O dönem Avrupa'nın en iyi ligine, Avrupa'nın en iyi takımından birine gittiler. Ben doğal karşılıyorum gitmelerini.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu maç satma muhabbeti şampiyonluğu kaybetmeyi yediremeyenlerin suçu olan ve emreye atıp psikolojik olarak rahatlama çabasıdır sadece..takıntıdır..adam interle anlaşmış diye a.gücü maçındaki kötü performansını baz alanlar neden diğer 30 maçtaki harika performansını övmüyor garip.. Bakın bu maç satma muhabbetini şampiyonluğu kaybetmeyi hazmedemeyen kargalar çok yapıyor adamlar a.gücü deyince zalad diyor.. Ulan mal diyorum 8-0 yerine 2-0 bile yensek şampiyon GSARAY dı diyorum anlamıyor işine gelmiyor zalad diyor çünkü kuş..şimdi kuşa benzemenin ne gereği var bize uefayı ve 4 şampiyonluğu kazandırmış efsane adamlarımıza o anki üzüntüyle tek maçlık kötü performans yüzünden damga vurmanın akıl tarafı yok..isteyen inanmaya devam etsin bu zırvalığa bence o senenin failli kadıköydeki şampiyonluk maçına jardelle çıkmayan lucescudur..ankaragücü macında bizi satmaları doğal degil.