Faruk Süren: "Emre ve Okan'a büyük rakamlar teklif ettik" (2001)

Kimse Galatasaraydan büyük değildir diyip noktayı koymustur Faruk baskan.

Benim için gelmiş geçmiş en iyi Galatasaray başkanıdır...

Herkes Özhan baskanı kötü hatırlar ama ben Özhan Canaydının Hasta olmasında Galatasaray askınında etkisi oldugunu düşünüyorum ve elinden geleni yaptıgınıda dusunuyorum.

Ozhan baskanida severiz ama sonucta ozel bir basarisi yok...

Faruk Suren hic hayal bile edemeyecegimiz UEFA ve Super Kupayi 1 yil icerisinde aldi. 4 sene ust uste sampiyonluk...
Bize Avrupada prestij kazandirdi.

Demek plan ve proje ile hareket edince basari cok zor degilmis....

Okan hoca Emre orta saha Galatasaray şaha

Gitmeleri gayet doğaldır. O dönem Avrupa'nın en iyi ligine, Avrupa'nın en iyi takımından birine gittiler. Ben doğal karşılıyorum gitmelerini.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ne karizma adammış ya gelmiş geçmiş en iyi başkan cidden

Okanda emrede şerefsizdir kabul etmeyen kuştur

Okan hocama hadsiz ifadelerde bulunmuşum bu konuda kendimden tiksindim şuan bu rezil konuyu upladığın için senide kınıyorum sergio

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ankaragücü macında bizi satmaları doğal degil.
Bu maç satma muhabbeti şampiyonluğu kaybetmeyi yediremeyenlerin suçu olan ve emreye atıp psikolojik olarak rahatlama çabasıdır sadece..takıntıdır..adam interle anlaşmış diye a.gücü maçındaki kötü performansını baz alanlar neden diğer 30 maçtaki harika performansını övmüyor garip.. Bakın bu maç satma muhabbetini şampiyonluğu kaybetmeyi hazmedemeyen kargalar çok yapıyor adamlar a.gücü deyince zalad diyor.. Ulan mal diyorum 8-0 yerine 2-0 bile yensek şampiyon GSARAY dı diyorum anlamıyor işine gelmiyor zalad diyor çünkü kuş..şimdi kuşa benzemenin ne gereği var bize uefayı ve 4 şampiyonluğu kazandırmış efsane adamlarımıza o anki üzüntüyle tek maçlık kötü performans yüzünden damga vurmanın akıl tarafı yok..isteyen inanmaya devam etsin bu zırvalığa bence o senenin failli kadıköydeki şampiyonluk maçına jardelle çıkmayan lucescudur..

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oha başlığa bak, Back to the Future dönmeye başladı kafamda.

faruk Süren'i severim ama hiçbir zaman o eski günlerdeki başarılı olamayacağını düşünerek asla risk almak istememiş ve başkanlık tekliflerini cevapsız bırakmıştır.Bu açıdan Ali Şen'den farkı yoktur gözümde.

Galatasaray'ın ihtiyacı olduğunda koşulsuz görevi kabul eden Hagi , Fatih Terim , Abdurrahim Albayrak gibilerin tırnağı olamaz benim gözümde.

''Bak bak Mehmet, ne diyor?. İnter' e gidecekmiş, hiç bir yere gidemezsin!!''. Faruk Süren -alaysı bir tavırla- o sırada odada bulunan Emre' yi göstererek Mehmet Cansun' a ve Emre' ye söylüyor bu sözleri. ''Galatasarayda kesinlikle kalmama kararımı o anda verdim'' diyor Emre...

O süreci iyi yönetemeyen Faruk Süren baş kabahatlidir. Ha, Emre-Okan ikilisi İnter' e attıkları imzayı, ekranda milyonların gözüne baka baka inkar etmiştir de İnter Resmi sitesinde attıkları imza ifşa edilmiştir, o sonraki mevzu...Orada da yine yönetim zaafiyeti sözkonusu; o imza ifşa edildiği andan itibaren kadro dışı bırakılmaları gerekirdi. Emre sakatlık riskine girmemek için topa ayağını sokmadı, Okan en kritik maçta kırmızı kart görerek FB' ye şampiyonluğun kaptırılmasına sebebiyet verdi; tesadüf ya da şanssızlık diye geçiştirilebilecek şeyler değil, ihanet derecesindedir hatta...

Geri
Üst Alt