Faruk Süren:" Galatasaray'a transfer yasağı gelebilir"

Bizim adımıza en iyi ceza olur.
Terim'in paraları çöplere yatirmasini izleyeceğimize en azından 2 senede kendimizi toparlayıp altyapıya yöneliriz.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Bahsedilen buyuk kluplerin borclari cok buyuk , ama rakamlarla aciklamistim , dileyen acip bakabilir , borc alacak farklarinin sirket buyuklugune oranlari bizle kiyaslanamayacak kadar iyi

DXgYKN1W0AAvq4d.jpg

DXgYoxHW4AAmLbn.jpg

Iste o yuzden diyorum ki men cezasi mantiklidir ve yerli yerindedir

neden buna karsi cikiliyor anlamiyorum ? Bu bir istek talep ya da temenni olabilir mi ?

ama gercekler kagit uzerinde ... eger bize aksettirilen rakamlar dogru ise men cezasi haketmisizdir

Bir çok kulüp için göz yumuldu geçmişte onu geçtim FFP ismiyle alakası olmayan biçimde, sistemi daha da adaletsiz hale getirmeye başladı.

Verilecek maks ceza Avrupa için oyuncu sınırı, maaş kısıtlaması ya da sattığın kadar al olur bence.

Yetmez. Maaş kısıtlaması da gelsin

men gelmesin yeter

Men yasağı gelmez ortada bir akit yok hurafe üretmeyin

Bu Alemin Tek Kralı

Olur da men cezasi gelecekse de klube bir sans taninarak 1 seneden fazla verilmemesi iyi olur

insallah gelmez tabi ki

sattığın kadar al ve 45 milyon euro'dan fazla maaş veremezsin cezası gelsin 10 yıl boyunca, bu klübün borcu anca böyle biter yoksa sürekli 65 milyon euro verip her yıl en az 20 milyon euro da transfere harcarsak borç katlanarak devam eder.

dışarda %50 vergiyle 500 bin euro alan adam burada sadece stopaj vergisiyle 2 milyon euro alıyor (net maaşlarda vergiyi biz ödüyoruz galiba ) 4x maaş 3x maaş verirsek tabi borç artar

hatırladın sonunda

abd ye giderken aldığın borçları ödemedin ,unutmayacağım seni Ersin

16 yasina kadar banyoda ben yikadim seni. nankorluk etme simdi. abi gibiydim sana. Yemedim yedirdim. icmedim icirdim.
O gun sokakta bisikletli cocuklari izleyip "babam bana pisiklet almiyor" abi diye hungur gungur agladiginda tuttum kolundan pisikletciye goturdum. ben kirmizi sevmem bana lacivert pisiklet al abi diye dukkanda mizmizladigini unuttun tabi.
kalkmis bana verdigi 25 dolarin lafini ediyo simdi. ulan sertan.

16 yasina kadar banyoda ben yikadim seni. nankorluk etme simdi. abi gibiydim sana. Yemedim yedirdim. icmedim icirdim.
O gun sokakta bisikletli cocuklari izleyip "babam bana pisiklet almiyor" abi diye hungur gungur agladiginda tuttum kolundan pisikletciye goturdum. ben kirmizi sevmem bana lacivert pisiklet al abi diye dukkanda mizmizladigini unuttun tabi.
kalkmis bana verdigi 25 dolarin lafini ediyo simdi. ulan sertan.

bedavaya baktın sanki,dedemden kalacak miras için yaptın bütün bunları,bilmiyor muyum zannediyorsun

abi dedik be,yazık

ahmet sivri,ali yavuz,mustafa kapı ve bozanı kazanırız.sattıgımız kadar da adam alırız.ne bileyim,bulunur bi yolu transfer yapmanın...bu tür bi yasak gelse bile.

Transfer yasagı olur yada olmaz, konu bu değil..

Uzun yıllar Galatasaray'a hizmet etmiş, "efsane baskan" dediğimiz bir adamın bu konuyu dillendirmesi yanlış olmuş..

Efsane Baskan bunu derse rakip takımın medyadaki kalemsörleri Galatasaray için neler demez???

Transfer yasagı olur yada olmaz, konu bu değil..

Uzun yıllar Galatasaray'a hizmet etmiş, "efsane baskan" dediğimiz bir adamın bu konuyu dillendirmesi yanlış olmuş..

Efsane Baskan bunu derse rakip takımın medyadaki kalemsörleri Galatasaray için neler demez???

cok dogru,yanlıs bi açıklama olmuş bu

35 milyon euro toplam bonservis ile adam sattık bu sene , ne cezasından bahsediyorlar? 200 milyon euroya Neymar'ı alan PSG'ye ceza yokken biz mi ceza alacağız? Adaletini .... UEFA.

Galiba borsa kağıtlarını ucuzlatıp satın alıp, sonra ceza almayınca artan değerli kağıtlar ile %5000 civarı bir kâr yaptırmak istiyor Süren derin Galatasaray ekibi.

Mantıklı bir açıklama.

30 taahhüt edip 120 açık verdiysek sıkıntı büyük demektir

Geri
Üst Alt