Faruk Süren: "Seçimin ertelenmesi Abdurrahim Albayrak'ın kendisine başkan bulması içindi"

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör

1622798133332.png
Galatasaray'ın efsane başkanı Faruk Süren, Sabah.com.tr'den Melisa Berkalp'in konuğu oldu. Sarı-kırmızılı kulübe tarihinin en büyük başarılarını yaşatan Süren, gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaparken, Fatih Terim ile Mustafa Cengiz arasındaki krizi yorumladı. Terim'in haklı olduğunun altını çizen Süren, Abdurrahim Albayrak ve ayrılığı olay olan Belhanda için de flaş ifadeler kullandı.​

"SEÇİMİN ERTELENMESİ ABDURRAHİM ALBARAK'IN KENDİSİNE BAŞKAN BULMASI İÇİNDİ"

Şimdi seçim var. O da bir muammaya döndü. 5 Haziran'da yapılıp zaman kazanılabilirdi. Çünkü Galatasaray ön eleme maçları oynayacak. Teknik direktörün ve yönetimin belli olması lazımdı. 15 gün ertelenmesi çok bozdu süreci.

Bu yanlış bir karardı. Bunun amacı, Abdurrahim Albayrak'ın 7 Mayıs'ta vermesi gereken listeyi verememesi ve kendisine başkan bulması içindi. Abdurrahim Albayrak kendisine bir başkan da buldu. Yiğit Şardan'ın ekibine katıldı. Bütün kurgu bunun içindi. Çok zarar verdi bu Galatasaray'a. Bu Galatasaraylılar tarafından da böyle değerlendirilecek.

"ABDURRAHİM ALBAYRAK'IN ARTIK
OLMAMASI GEREKİYOR"

Ben artık Abdurrahim Albayrak'ın olmaması gerektiğini düşünüyorum. Maalesef. Üzülerek söylüyorum. Değerli bir arkadaştır. Faydaları da vardır. Yıl içinde gösterdiği yönetimsel hatalar, tepkisizlik... Biraz kenara çekilip istirahat etmesinde yarar var bence.

"BEN BURAK ELMAS'I TERCİH EDERİM"

Galatasaray ilk kez 6 adayla seçime gidecek. Daha önce 4 adayla gitmiştik, bu sefer 6 aday var. Burak Elmas eski yöneticimiz. 6 aday içinden Burak Elmas ve Metin Öztürk bu göreve 1.5 yıldır hazırlanıyor ve çalışıyorlar. Takım oluşturuyorlar. Gayet iyi bir şekilde çalışıyorlar diyebilirim. Yalın olarak baktığım zaman Burak Elmas'ı tercih ederim. Üst düzey yönetici olarak çalıştı uzun yıllar. Kulüp tecrübesi var ayrıca. Birçok insanı tanıyan ve tanınan biri. Ekibi çok iyi diyebilirim.

Metin Öztürk de iyi çalıştı ama Burak Elmas'ın ekibi daha iyi gibi.

Diğer adaylar gelince, bu adaylar hiç çalışmadan ve hiçbir şey bilmeden aday oluyorlar. 2 yıldır Mali Genel Kurul yapılmadı. Bilmiyoruz ne vaziyette durum. Ama herkes geçmişe göre hazırlandı diye biliyorum. Acele bir şekilde yapılmış listeler var.

Eşref Hamamcıoğlu, o da bizim eski divan başkanımız. Derhal başkanlık görevine soyunmasını da usul olarak yanlış gördüm. Sportmenlik olarak görmüyorum. Bir dönem bekleyip girebilirdi seçime. Ama olabilir elbette kendi kararı. Onun da iyi ekibi var. Galatasaray için kim faydalı olacak ona bakmak lazım.

UltraAslan yenilikçi bir başkan profili olmasını istiyor. Taraftarın bu tarz yaklaşımları oluyor. Mustafa Cengiz'in ardından Fatih Terim'in de istifasını istemişlerdi... Taraftarlara vermek istediğiniz bir mesaj var mı?

"İSTİFA İSTEMEK TARAFTARIN İŞİ DEĞİL"

İstifaları istemek taraftarın işi değil bence. Bir takım unsurlar var. Ama sanki taraftar grupları talepkar oluyor. Bir şey istiyorlar. Taraftar çok çok önemli ama herkes yerini bilecek. Taraftarı, yöneticisi, oyuncusu ve teknik ekibi de yerini bilecek. Taraftar destekleyecek, kulübe yardım edecek. Finansal olarak yanında olacak

Son düzenleme:
Faruk-suren-secim.jpeg
Albayrak'a gecirmesi guzel hak etti ama Damadıni kayırıp Eşref'e falan sallamasi hos degil.

Son düzenleme:
:asd:

Neyse gelsinlerde mevzu neymiş anlarız. Bu kdr önemli olan Galatasaray aşkı dğl sonucta.

doğru demiş. abdül birde yiğit şardan'a yalvarmış beni al diye

Bu da cok yanlis bir aciklama. Liverpool'un aldigi sampiyonluklarla fenerinkilerin alakasi yok

Zamanında iyi yedin şimdi sıra damadında.. Birde onun bunun artık olmaması gerekir diye nutuk çekiyor..

Bunun zamanındaki pisliklerini yüzüne vurmazsan konuşurda konuşur sonra gelir damadını aday çıkarır + onla birlikte bir güzel yerler kulübü..

Allah bunlara yol vermesin başka birşey demiyorum..

Abdürrahimi ihraç etseler gram üzülmem. Bu sefer haketti. Tek çekincem mağdur yaratma durumu.

Zamanında iyi yedin şimdi sıra damadında.. Birde onun bunun artık olmaması gerekir diye nutuk çekiyor..

Bunun zamanındaki pisliklerini yüzüne vurmazsan konuşurda konuşur sonra gelir damadını aday çıkarır + onla birlikte bir güzel yerler kulübü..

Allah bunlara yol vermesin başka birşey demiyorum..
Himm : ) peki Allah şardana mi yol versin?baska bi adayi uygun görüyo musun?o da yok.o zaman konusmaya luzum da yok.iyi forumlar

Himm : ) peki Allah şardana mi yol versin?baska bi adayi uygun görüyo musun?o da yok.o zaman konusmaya luzum da yok.iyi forumlar
Şardan'a da güvenmiyorum.. Ama Burak Elmas'a hiç güvenmiyorum.. Faruk Süren ve Tayfası = Yiyici ve Soyguncu benim için..

Başka aday niye yokmuş.. Eşref Hamamcıoğlu ve diğerleri .. adaylıktan çekildi de benim mi haberim yok ?

Not : Adayların tamamı bence çapsız.. Kötünün iyisini seçiyoruz..

Başladı yine Ali Cengiz oyunları.
Burak Elmas olacak gibi görünüyor.
Bütün işaretleri doğru yorumladıysam farkla alır.

Gscimbom mobil

Yanındaki hanımefendiyi nasıl olur da fark etmem bugüne kadar. Yazıklar olsun bana.

Albayrak biraz farklı işler yapsa akıllı davransa transferlerle ugrasmasa kulübün efsane yöneticisi olacaktı. İnsanlar hırsları icin kendini niye bu duruma getirir anlamıyorum

Geri
Üst Alt