Okuyacak bir seyim yok, cünkü Galatasaray Uefa´dan ne Faruk Süren veya aciklamalari yüzünden ceza alir, ne de Faruk Süren böyle bir durum var ise bunu engelleye bilir.
Yine de istedigini okuta bilirsin ama ceza alirsak ilk sövecegin kisinin Faruk Süren olacak olmasi ve sana o zaman bu mesajlari okuturum gibi rövansist bir tutum bile ne denli desteksiz ve bos salladigini gösteriyor.
Faruk Süren´in ceza alirsak sucu nedir? Uefa oooo Faruk Süren böyle bir aciklama yapmis, hemen Galatasaraya böyle bir ceza verelim diyen bir kurum mu, bunu mu demek istiyorsun?
Benim derdim Faruk Süren´in yaptigi aciklamalar degil, bu camianin en basarili baskanina bunak diyerek saygisizlik yapan, okuyun arastirin deyip daha verilen cevabin yapilan saygisizlik yüzünden verildigini anlamayan, okuyup arastirin dedigi halde su an basta olan Baskanin bu konularda yaptigi aciklamalardan bile bir haber oldugu asikar olan, camia´yi ezbere biliriz deyip, Galatasarayi Uefa nezdinde zor günler bekliyor olmasinin uydurma oldugunu nereden biliyorsun, camia´yi ezbere bildigine göre ya kulüpte görevlisin ya da iceriden saglam kaynagin var, neyin nesidir acikla da bize de ferahlik olsun denmesine ragmen bu konuda tek satir aciklama yapamayan desteksiz sallayan birisin yahu, derdim bu.