Faruk Süren'den Başkanlığa Yeşil Işık

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Galatasaray'ın efsane başkanlarından Faruk Süren, 26 Mayıs'ta yapılacak olan seçimde başkanlığa aday olması için kendisine teklifler yapıldığını açıkladı. Süren ayrıca kaybedilen Gençlerbirliği maçının Galatasaray'ı şampiyon yapacağını iddia etti.

"KONSENSUS SAĞLANMASI GEREK"

Benim çok değer verdiğim, genç bir grup Galatasaraylı arkadaş bana başkan olmam yönünde teklifte bulundular. Galatasaray'ın ayağa kalkması için bir konsensus sağlanması lazım. Kulübün yeniden fabrika ayarlarına dönmesi lazım. Bir konsensus sağlanırsa bunu düşünebilirim. Hayat tarzım değişecek, ailemle konuşacağım, bir değerlendirme yapacağım.

TEKLİFİ KİMLER YAPTI?

106-107-108-109 döneminin arkadaşları.. Mesela Celal Gürcan var mesela, o gruptan böyle bir talep oldu. Beni rahat bırakmayacaklar (gülerek).

'GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA ŞAMPİYON OLDUK'

Gençlerbirliği maçtan sonra şampiyon olduk. Şampiyonluğa inanıyorum. Pazar günü Başakşehir'i yenmemiz gerek, yenemezsek şampiyon olamayız. Berabere kalırsak Fenerbahçe 1 puan farka indirebilir. Beşiktaş kazanacak muhakkak. O zaman işler değişebilir. Galibiyetten başka çaremiz yok.

(Akif Taş / Skorer)

Ekli dosyalar

• faruk-suren-den-baskanliga-yesil-isik-3465662.webp
    faruk-suren-den-baskanliga-yesil-isik-3465662.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 2.142
Zor yazdım başkanın maddi durumu düzelmiyor. Bunlar daha çok temenni yoksa başkanı herkes ister sadece ailesi karşı.

Kendisine ihtiyacımız olduğu zaman neredeydi acaba ?

Dursun Özbek 'in karşısına neden aday olarak çıkmadı ?

Bu saatten sonra kime Faruk Süren - Ünal Aysal filan demesin zor zamanımızda koskoca Galatasaray 'ı 3 sene Dursun Özbek 'in eline bırakanlardan hiçbir şey beklemiyorum ben bu saatten sonra da aday filan olmasınlar zaten Mustafa Cengiz kadar cesaret gösteremediler ...

GELMEZ bu adam.

sent via GSC

Kendisine ihtiyacımız olduğu zaman neredeydi acaba ?

Dursun Özbek 'in karşısına neden aday olarak çıkmadı ?

Bu saatten sonra kime Faruk Süren - Ünal Aysal filan demesin zor zamanımızda koskoca Galatasaray 'ı 3 sene Dursun Özbek 'in eline bırakanlardan hiçbir şey beklemiyorum ben bu saatten sonra da aday filan olmasınlar zaten Mustafa Cengiz kadar cesaret gösteremediler ...

Tamam da bir noktanın altını çizmek lazım.Mustafa Cengiz eski popülaritesinin kaç katını kazandı başkan olarak bu da var.Her gittiği yerde sayın başkanım falan diye karşılanıyor,Galatasaray Başkanlık makamı da prestijli,zorlukları olsa da.Bu adamlar bunun için de başkan oluyor bir nevi.

sen baskan olma

Bize niye hep dedeler denk geliyor arkadas. Kim aday olacaksa olsun, polemik yaratmasin. Zor zamanda hic kimse aday olmadi, Mustafa Cengiz baskan secilince ne oldugu belli olmayan tipler bile türedi, Fatinoglu mudur ne haltsa vs. Daha genc bir aday cikmadigi sürece Mustafa baskan devam etmeli.

Geri
Üst Alt