- 6 Eylül 2014
- 93.478
- 64.323
- 4.608
Belhanda senden birkez daha nefret ettimMahkeme heyetinde fasli hakimler mi varmis? Böyle bir haksız kupayı anca FB kazanırdı birde fas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda senden birkez daha nefret ettimMahkeme heyetinde fasli hakimler mi varmis? Böyle bir haksız kupayı anca FB kazanırdı birde fas
Mac bitmeden soyunma odasina kacmalari ve oyunu bu yuzden uzun sure durdurmalari falan denmis.İyide gerekçe ne
Yahu öyle şey mi olur. Senegal kupanın sapını bile iade etmez.Mac bitmeden soyunma odasina kacmalari ve oyunu bu yuzden uzun sure durdurmalari falan denmis.
Ben Fas yerinde olsam boyle bir kupayi istemezdim, yani kim sevinebilir ki artik bu saatten sonra? Hani final yeniden oynansa daha mantikli olurdu.Yahu öyle şey mi olur. Senegal kupanın sapını bile iade etmez.
Faslilarin skandal havlu olaylarını da unutmadık
Babayı alırlar. O anda maçı durdursaydin tamam ama böyle bir saçmalık olamaz.
Hakem maçı tekrar oynatmis. Oyun oynanmış. Salak salak iş Jakobsu uzduler adı kopeklerMac bitmeden soyunma odasina kacmalari ve oyunu bu yuzden uzun sure durdurmalari falan denmis.
Nijerya buna tepki gösterip birdaha Afrika kupasına gitmeme kararı almalı. Bugün sana yarın bana yaparlar misaliBence diğer Afrika ülkeleri de tepki vermeli ve kupa tarihten silinip bir daha düzenlenmemeli