Fast-Food Marka Tercihleriniz Nedir?

Fast-Food Marka Tercihleriniz Nedir?

• Kullanılan toplam oy
    60
Subway ve Arbys bence en iyileri. En çok yediğim de son 2 yılda subway yılda 4-5 defa ile. Burger King yerine

Burger Et
Burger House

Gibi hamburgerciler tercih edilmeli.

17-18 tl yerine 22 verin en azından et yiyorsun.

Dalak, göz gibi organları ayrılmadan kıyma yapılan ilaç ile zehirli toksinlerin etkilerinden arindirilan kimya harikası değil.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dalak kotu bir besin degil. Yanlis onerme. Zaten, bence dalak koyacak kadar bonkor de degiller. Hatali bir bakis acisi.

Bunun disinda hepsi birbirinden kotu, uzak durulasi. Buna Subway, Fiveguys falan da dahil.

Bu Arby's bayağı övülüyor gördüğüm kadarıyla. Ilginç bir şekilde Almanya'da hiç yok bunların şubesi sanırım.

Benim Fastfood ile pek aram yok. Yani yerim tabi ama öyle ayda yılda bir kere. En son ne zaman gittim hatırlamıyorum bile. Herhalde Ocak'ın başında mı neydi McDonald'sa gitmiştim arkadaşlarla gece bar'dan çıktıktan sonra. Böyle durumlarda McDonald's iyi geliyor.

Geçende sırf 'neydi lan o BigMac'in tadı' diyerekten bir MacDonaldsa ugradim. Onun dışında kapsaloncuyuz

- Whopper Menü / Burger King

- Extravaganzza (Orta) / Domino's Pizza

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Artık butik yerlere geçtim. İkisini de pek kullanmıyorum.

Füme Antrikot'lu Hamburger (160gr) / Rain Burger
Pizza Margherita / E Che Pizza - Pizzeria Italiana

16463213222628108170968288619253.jpg

@Alper Altun admirimin yogun tavsiyesi uzerine bu guzelligin cezbine kapilmis durumdayiz. Maske subliminal içerir. Temizlik maske mesafe

Bu arada burger fiyati 6.70 euro. Menu degil

Çıkarsam HD İskender sgfsgfgEvde yapıyoruz genelde. Fırından börek işi şeyleri tüketiyoruz. Elektrik malum... Fırın açılacak gibi değil. Anca ocak işiyse kendimiz yapıyoruz. Bazen videolarda denk gelirsek Instagramda falan pratik tarifler onları uyguluyoruz.

o paraya gider 1,5 gevrek etliekmek gomerim ici bol

Sen beni anlayamamissin modum! Benim forum konusunda ileriye dönük büyük planlarım var. Ilk aşamasında Alper adminimin gözüne girmek. Sonra yavaş yavaş Galatasaray efendileri - sup mod - admin gibi bir proje belirledim kendime. Hersey tıkırında şuan. Senden once admin olursam şaşırma lutfen hemşo

Sen beni anlayamamissin modum! Benim forum konusunda ileriye dönük büyük planlarım var. Ilk aşamasında Alper adminimin gözüne girmek. Sonra yavaş yavaş Galatasaray efendileri - sup mod - admin gibi bir proje belirledim kendime. Hersey tıkırında şuan. Senden once admin olursam şaşırma lutfen hemşo
:berkan:

Yemeğin ve seksin hızlısı desem katılır mısınız?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

KFC baya iyiymiş.

Geri
Üst Alt