Fatih Altaylı Beyin Error

Fatih Hacı

Berlin Panteri
fQOmWvthOj

Bütün Galatasaraylıları yarın fener ile yürüyüşe davet etmişdir yazısında. Sacma dolu yazısını ben buraya taşımak istemiyorum.

Levent Kırca cok haklıymıs bunun yüzüne karsı söylediklerinden dolayı,igreniyorum bu tiplerden,birkac tane daha var bunlardan,yazık...

kendisinden bekliyordum böyle bir yalakalık ancak üzüldüğüm şey;

eski mahalle maçlarında tartışmalı bir pozisyon olur, ısrarla karşı gelirsin, senin adamında çıkar evet haklılar vs vs der emin olmadan. bu sefer rakip yüklenir, eli güçlüdür "admın düyooo,adamın düyooo"

her nekadar adamımız olmasada içimizden olmayanlar öyle biliyor. başlarlar radyolarda,sosyal medyada, beyaz tv ekranında "adamın düyoo,adamın düyoo" diye

Nerde kaldı şu Uefa ? Herkes bu kadar tutuştuğuna göre çok yaklaştı Şemsiye ?

Hadi Fatih yalaka diyorsun biz az çok biliyoruz nasıl Ünal Aysal düşmanı olduğuna da Aziz namussuzu ''Cumhuriyet,Atatürk'' deyince peşinde dolanan sözde Galatasaraylı dangalaklara ne demeli ? Az değil bunlar...

ÖNEMLİ: Yürüyüşlerini 16/2/2014 (Maç günü ) yerine 15 yada 17'sinde yapında? Kim fenerbahçe'li kim azizbahçe'li görelim ve ayırt edelim!#

sıkar tabii;)

Bu iktidar yalakalarını gördükçe kusasım geliyor.Ulan az adam olun be

fatih altaylı diyor ki fener camiası başkanına sahip çıktı. kendi camiamda bunu asla göremeyiz.

Galatasaray camiası, taraftarı ve ailesi hiçbir zaman tek adamlığa körü körüne bağlanmaz. başkanını klüp üzerinde görmez ve kimseye klübü kullanmasına izin vermez. Şikeden, silahlı örgüt kurmaktan yargılanan bir adamı körü körüne savunmak büyüklük değil aşağılıktır.

Özel yetkili mahkemelerin kaldırılması, adil yargılanma

Aziz yıldırım tehditle, yanındaki mayda bozuntularıyla ve parayla 15 yıldır tüm hukukdışı davranışları yapmış bir insandır. bu adamı destekleyenler de en az bu adam kadar suçludur.

hani fatih altaylı yazılarının sonuna ne zaman adam oluruz diye yazar ya bende yazayım.

suçluların yanında değil karşısında olduğumuz zaman

Levent Kırca cok haklıymıs bunun yüzüne karsı söylediklerinden dolayı,igreniyorum bu tiplerden,birkac tane daha var bunlardan,yazık...

Yalnız Levent Kırca da feneri haklı buluyordur bu süreçte.Ulusal Kanal'da Hakan Hanoğlu falan çıkıyor.Sahibi kendisi.

bu kaypak herif nereye yaranacagini sasirdi, liseden kovulunca kendine camia aramaya baslamis

Geri
Üst Alt