Fatih Altaylı: "Yönetim, karaborsa bilet işini kapatmaya çalışıyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1725660656368.webp

Fatih Altaylı: "Herkes Galatasaray Divan Kurulu'nda neler olduğunu soruyor. Toplantı gizli olduğu için çok detay vermeden anlatayım.

Ben çıkıp iddiaları ve iddiaların kaynaklarını anlattım. Bu konudaki iddialar için bir soruşturma yapması konusunda başkandan aylar önce ricacı olduğumuzu söyledim.

Passolig'den bilgi alınarak, devirlerin nasıl ve kimlere yapıldığının çok kolay öğrenilebileceğini geçmiş örnekleri ile gösterdim. Bilet satıştaki Emircan isimli çalışanın bu olaylar patlayınca niye başka birime kaldırıldığını sordum. Bu kişinin banka hesap hareketlerinin incelenmesi gerektiğini belirttim.

Başkan Özbek, hiç bu konulara girmeden hamaset yaptı. 'Şampiyonluk kol yen içinde önümüzü kesmeyin' falan dedi. Suç duyurusu yaptık derken suç duyurusu yapanlara hakaret etti.

Cevap hakkı doğduğu için söz alan Rezan Epözdemir çok iyi bir konuşma yaptı ve yönetimin karaborsa çetesi için değil bu çeteyi ortaya çıkarmak isteyenler hakkında suç duyurusu yaptığını belgeledi.

Belli ki yönetim bu işi kapatmaya çalışıyor. Ama merak etmeyin. Ben bu işin peşini bırakmam. Biz ahlaklı bir Galatasaray'ın, şampiyon bir Galatasaray'dan daha değerli olduğuna inanıyoruz. Kurucularımızdan Asım Sonumut'un topladığı 1 kuruşların hesabını her an veren Ali Sami Yen gibi olmamız lazım diyoruz."

Bu iş uzun yıllardır zaten var ama dursun yönetimi gitsin diye fatih altayliyi destekliyorum

Galatasarayın içindeki hainlerin maşası olmaya başlamış sonunda. Altaylı’dan beklemezdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sonuna kadar destekliyorum bu konuda.
Kimin parmağı varsa ortaya çıksın, yargılansın.
Yahu İstanbul'da oturuyorum, bilet bulamadığım için onlarca maça gidemiyorum.
Bonus kart aldım sırf ön satışta bilet alabileyim diye ama gel gör ki biletin açıldığı saniyede iş bitmiş oluyor. Aynı anda birkaç arkadaşım da pc başında bekleyip bilet satışa çıktığı an almaya çalışıyoruz ama nafile. Bir de biletlerin satışa çıkma saati hiçbir zaman önceden falan duyurulmuyor. Ya 1 saat önce ya da satışa çıktıktan sonra.
Sonra anında bilet sitelerinde minimum x3 x4 fiyatlara bilet kaynıyor.
Emeği geçenlerin çoluğundan çocuğundan çıksın !

Galatasaray'ın en iyi yanı nedir dersen 1 adem oğlu çıkıp tüm çürükleri böyle kepaze edebiliyor. Rezan, Fatih Altaylı geçmişte Fırat Develioğlu. Bu yönümüz gerçekten kuvvetli

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Cevap hakkı doğduğu için söz alan Rezan Epözdemir çok iyi bir konuşma yaptı ve yönetimin karaborsa çetesi için değil bu çeteyi ortaya çıkarmak isteyenler hakkında suç duyurusu yaptığını belgeledi.

:asd:

dursun şu olay gerçekse o koltukta 1 dakika durmadan kovulman gerekiyor

fbliler mal bulmuş magribi gibi bağırıyor bu olaydan dolayı.

sebebi de, belki ucundan kıyısından gs zarar görür de bir şampiyonluk kırıntısı ihtimalleri daha da kuvvetlenir diye.

ulan aç gibi bir şampiyonluk için olumsuzluklardan yağlı kemik bekleyeceğinize,

gs camiasını biraz örnek alsanız ya keşke.

bizde böyle şeyler sorgulanır, taraftar mal gibi "gitme sana muhtacım" demez.

siz asrın şikesini yaptınız, akıl tutulması gibi 13 yıldır kumpas diyorsunuz, kendi yaşadığınız paralel evrende.

cebinden iki transfer yapsa diye gözünün içine baktığınız yöneticinizin ne olduğu, hangi tarikatlarda neler yaptığı çarşaf çarşaf ortaya çıktı. ne kadar vergi verdiği ortaya çıktı. gık diyemediniz.

gelip bu olaydan nemalanmaya çalışıyorsunuz. rezil herifler.

Neler döndüğünü bilmiyorum ama başkanın satışa biletlerin nasıl bir anda bittiğini açıklaması lazım. Şimdiye kadar bunu araştırmış olması lazımdı. Bu arada bilet fiyatları bu kadar yüksekken iki misli fiyatla kim bilet alır bilmiyorum.

Diğer taraftan FB biletlerini taraftar rahatcana alabiliyor mu, merak ediyorum.

Bu işin uzaması bizi batırır. Fatih alaylı ve Rezan gibi tipler takımın iyiliğini düşünmez virüs bunlar kurtulunmalı.

Ahlaklı galatasaray mış laflara bak! Kim ahlaktan bahsediyorsa en ahlaksız odur

Moderatör tarafında düzenlendi:
. Bu işin uzaması bizi batırır. Fatih alaylı ve Rezan gibi tipler takımın iyiliğini düşünmez virüs bunlar kurtulunmalı.

Ahlaklı galatasaray mış laflara bak! Kim ahlaktan bahsediyorsa en ahlaksız odur

Pes yani. Hadi yönetimi savunanlar gördüm de. Bu bayağı şaşırttı beni.

Ortada bir suç var deniliyor. Ve bu suçun tanımı,

TCK 220 md. Suç işlemek adıyla örgüt kurma,
TCK 282 md. Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama,
TCK 155 md. Hizmet nedeniyle görevini kötüye kullanma,

Maddeleri ile iliştiriliyor.

Siz kalkıp futbolcu parası buradan ödeniyor diyorsunuz. Yani doğrudan kulübü de bu işin içine katıyorsunuz. Kulübü zan altında bırakıyorsunuz. Yöneticiler görevi kötüye kullandı ama parayı kulüpte kullandı diyerek aslında ne kadar zarar veriyorsunuz. Farkında mısınız. Böyle yorumlardan kaçınmanızı öneririm.

Ayrıca bu mantığa göre o zaman gidip bankada soyalım biz. Onunla da futbolcu parası ödeyelim. Sonuçta benzer şeyler.

Pes. Cidden pes.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İşin üstünü örtmeye çalışma durumu varsa işin içindelerdir demek. Feto soruşturmasını Akp ve Mhp reddetti.

Pes yani. Hadi yönetimi savunanlar gördüm de. Bu bayağı şaşırttı beni.

Ortada bir suç var deniliyor. Ve bu suçun tanımı,

TCK 220 md. Suç işlemek adıyla örgüt kurma,
TCK 282 md. Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama,
TCK 155 md. Hizmet nedeniyle görevini kötüye kullanma,

Maddeleri ile iliştiriliyor.

Siz kalkıp futbolcu parası buradan ödeniyor diyorsunuz. Yani doğrudan kulübü de bu işin içine katıyorsunuz. Kulübü zan altında bırakıyorsunuz. Yöneticiler görevi kötüye kullandı ama parayı kulüpte kullandı diyerek aslında ne kadar zarar veriyorsunuz. Farkında mısınız. Böyle yorumlardan kaçınmanızı öneririm.

Ayrıca bu mantığa göre o zaman gidip bankada soyalım biz. Onunla da futbolcu parası ödeyelim. Sonuçta benzer şeyler.

Pes. Cidden pes.
Gerçek bu ister kabul et ister etme. Sen devam et davayı batır Kulübü rahatla

En ince ayrıntısına kadar bu işin dökülmesi gerekiyor

iki senaryo var kafamda

ya hakikaten içimiz çürük - hekres koltuğuyla cebinin derdinde tepede...arada bi taraftara oynamalar var

ya da muhalefet ne malzeme varsa yönetimi indirmeye kararlı

Gerekirse kupayı iade edip küme düşelim ama bu pislikten temizlenelim

Uefa muefa da işin içine girmeli,kişilerle kurumlar da birbirinden ayrılmamalı

Adamlık neymiş nasıl yapılırmış herkes görsün

Gerçek bu ister kabul et ister etme. Sen devam et davayı batır Kulübü rahatla

Size olan gerçek farklı diğerlerine göre farklı maalesef.

Ben sizin gibi kulübümü zan altında bırakmıyorum, suçlamıyorum. Tam tersi burada en mağdur olan kulüptür diyorum.

3-5 yöneticinin yaptığı da kulübe mal edilemez. Kongre üyeleri tarafından kulübü yönetsin diye seçilen adamlar bunlar. Zarara uğratsın diye seçilmediler. Ortada bir suç olduğu ortaya çıkarsa da o 3-5 yönetici de en ağır cezayı alır umarım. En tepesinden en alttaki ne kadar. Kim suçlu çıkarsa artık.

Kimse de Galatasaray'tan büyük değildir. Adını kirletemez. Siz de dahil buna. Çünkü şu an onu yapıyorsunuz.

Ayrıca ben yapmadım savcılığa suç duyurusunu. Davada değil yani konu. Henüz o aşamada değil. Savcılık iddiaları inceler ve kendi soruşturmasını başlatır. Varsa bunlarla ilgili bir derdiniz suç duyurusunda bulunan kişinin adı sanı belli gidin ona diyeceğinizi diyin. Sosyal medya hesapları belli. Ya da soruşturmayı sürdürecek olan savcıya gidin.

Ama bu düşünce yapısı sağlıklı değil size söyleyeyim. Dediğim gibi şu an kulübü zan altında bırakıyorsunuz bu yorumlarla.

Açık konuşmak gerekirse şuan ki yönetimle uzun vadede sürdürebilir bir başarı yakalamak hayalcilik olur. Böyle olaylarda hiç şaşırtmıyor. İlk seçimde bu yönetim değişmelidir ama karşısına yönetimi zayıf, sosyal bağlantıları zayıf bir yönetim gelmemeli. biliyoruz da bu ülke de gelen gideni aratır gibi bir durum var.

Geri
Üst Alt