Fatih Altaylı’dan Ali Koç’a : “Sizin hayatta şahsi hiçbir başarınız yok”

Zamanında Ali Şen yönetimi iyice azıtmış, görülmedik şekilde GS kulübüne ve yöneticilerine saldırıya geçmişlerdi. Mehmet Cansun ''Ben böyle bir şey görmedim, iş kötü yerlere gidiyor'' diye veryansın etmişti.

Ali Şen gitse de kurtulsak dedik; yerine gelen Aziz Yıldırım ona rahmet okuttu.

Şu şikeci pislik şizo gitse de ülkede spor ortamı normalleşse dedik; ondan da beteri geldi. Camia bunu istediği için böyle aslında; normal bir insan evladının gelip medeniyet sınırları içinde rekabet etmeye çalışmasından asla tatmin olmayacaklar. O yüzden bu iş böyle sürüp gidecektir.

Karşılarına kendileri gibi pervasız veya Hacıosmanoğlu gibi patavatsız birinin GS başkanı olarak çıkmasını tahayyül etmek bile istemiyorum. GS camiası buna izin vermez, vermesin de zaten...

Garibim ne zaman yönetici olsa yurtdışında polislerden dayak yedi. Birini canlı yayında izledim birini canlı gördüm. Roma da futbolcularla joblandi, Real Madrid'le oynayıp 3-0 yenildigimiz maçın öncesinde Türk taraftarlarla stada girmeden önce TRT röportaj yapıyordu, babamla amcamda röportaj yaparken polis biran önce stada girmemiz için uyardiginda fatih Altaylı müdahale etti polise, poliste ona müdahale etti. Söz konusu Galatasaray olunca adamın tanıdığı kimse kalmıyor, babası olsa düşman kesilir.

Ben 2 senedir forumda 40 kere ne yazdım?

“Manisa ile Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanelerinin tamamen boşaltılıp en başta Ali Koç olmak üzere tüm fenerlilerin yatırılıp her birinin EN AZ 1 sene tedavi edilmesi lazım. En az 1 sene yatmayan fenerli kalmayana kadar yıllarca bu işlemin sürmesi lazım.”

Fatih Altaylı da bunu yazmış. Bu adam tedavai olmazsa ülke için çok büyük tehlike gerçekten. Manyak herif en alt tabakadaki fenerliyi de en üst tabakadaki fenerliyi de kendisine benzetti. Kafayı yediler hepsi. Abd, İllimunati falan bunlara düşman sanıyor tüm fenerliler.

Okuyamadım ama haklı.

Hele şükür biri buna söylenmesi gerekenleri söylemiş. işte dursunun ağzı 2 laf yapabilse bunları söylese daha iyi olurdu

Bu yazıyı okuyamayanlar hangi yazıyı okuyacak acaba

Bu adami basin sozcusu yapmak icin neyi bekliyoruz

Bu derece küstah ve saldırgan olmalarının nedeni, başarısızlık. Çünkü çok geride kaldılar. Eskiden hep fener öndeydi, kendilerini en büyük olarak görmeye alışmışlardı. Ama işlerini bozduk. 5 kupa önce geçtik. Avrupa kupası aldık. Bunlara tahammül edemiyorlar. Kudurup duruyorlar.

Ali Koç zaten hayatı hep en tepede yaşayan biri. Her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyor. Edepsizliğinin sebebi o.

Geri
Üst Alt