Fatih Altaylı’dan Flaş İddia!

Emre Arslan

Cezalı
7a2a204262963de8e93b3186f1ef8f1d.jpg

Mustafa Cengiz'in kazanma ihtimali olduğunu sanmıyorum. Düzgün bir aday çıkaramadılar.

Burak Elmas@Burak__Elmas 28 sn.

Sn.M.Cengiz'e,bu zor yolculukta ve sonrasinda her turlu destegi verecegimi soylemistim..Teveccüh edip verecegi her turlu gorev icin sözüm gecerlidir..Biz Galatasarayliyiz ve hep buradayız..

cumartesi kulübün kaderi oylanacak mustafa cengiz kazanır inş bayram ederiz

madem destek verecektiniz yönetimine girseydiniz. beceriksiz dursun kazanacak seçimi geç kaldınız

İyi oldu bu. Artık net biçimde Cengiz desteklenmeli.

6 ay da olsa iyi bir yönetime ihtiyaç var. Mayıs da Burak Elmas ya da başka biri aday olup güçlü bir yönetim kurulmalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursuna oy atan eller kirilsin diyorum ve konudan cikiyorum.

Malesef bir şeyi değiştireceğini sanmıyorum.

dursun hergün rakılı eglenceli alemler veriyormus kongre üyelerine yani tam belescilerin huyuna göre gidiyor

bence acık ara farkla kazanacak

bunakların oyunu almak icinde 148 yasındaki özkan olcayıda aldı yanına

Değil Mustafa Cengiz , Dursun'a karşı şeytanla bile iş birliği yaparım ...

Birde bu iddialar doğruysa eğer en azından Abdürrahim Albayrak & Burak Elmas arkalarından belli bir destek getirebilir Mustafa Cengiz'e

hem çok kötü bir başkan olsa bile adam mayıs ayında bir daha seçime gidicem diyor ...

Bu dayı, maguruscuyu getirecekse oyum dursun beye. Gerçi oy kullanma hakkım yok ama olsun.

nekadar cok katilim olursa okadar ibre mustafa baskana döner

Galatasaray başkan adayı Mustafa Cengiz: "Sportif A.Ş.'ye şaibeli, hangi takımlı olduğu bilinmeyen insanları değil, Abdürrahim Albayrak ve Burak Elmas gibi kardeşlerimizi alacağız. Onlarla görüşme halindeyiz, inşallah Sportif A.Ş.'de olacaklar."

Geri
Üst Alt