Fatih Altaylı’dan İlginç İddialar

Melih Akan

Berlin Panteri
Fatih Altaylı: Galatasaray’la ilgili çok çirkin iddialar dolaşıyor. Kulüp içerisinde görevli birtakım isimlerin bazı taraftar gruplarıyla birlikle hareket ederek kulüpten para çaldıkları yada kulübün kaynaklarını kendi lehlerine kullandıkları yönünde çok ciddi iddialar var. Mesele şu, Passolig’e çok az bilet verildiği, eldeki biletlerin bir taraftar grubuyla karaborsa satıldığı ve çok büyük kazançlar elde edildiği ve bir Yönetim Kurulu üyesinin normalde sahip olmayacağı kadar varlığa sahip olduğu ve lüks bir hayat sürdüğü konusunda camia’da çok fazla konuşma var.

Önemli Açıklama Birazdan...
-GSC uA

bu tarz iddialar teyit gerektirir. çünkü bu yanlış bir transfer politikası gütmek gibi "beceriksizlik" ile ilgili bir konu değil. bildiğin suç. o yüzden temkinli olmak lazım.

ancak dursun'un başkan olduğu yönetimden her türlü kaos beklenir.

video geneline baktım - daha fazla değinmiyor. tivitteki kesit kadar bahsediyor bu arada.

deplasman biletlerinde çok fazla oran

iç maçlarda da "çorba parası" gibisinden bilet ayalrasalar - uA içinde de yolunub ulan adam çok demektir.

şiddetle üstüne gidilmesi gereken konu..divanda da çok gücenenler oldu halbuki.

zerresine kadar araştırılmalı.

İşin iç detay kısmı bu mu bilemiyorum. Yalnız ayrılan bilet kısmı ve genel taraftara sunulma biçiminde kesinlikle bir usulsüzlük olduğunu düşünüyorum.

Fatih Altaylı'nın şu iddialar var gibi son zamanlarda sürekli yaptığı şeyler saçmalaştı artık. Söyle o iddiaları o zaman. Kimmiş o isimler ver isimleri. Neden vermiyorsun isimleri? O iddialar doğruysa herhangi bir mahkemeden de korkmaman lazım.

Bilet işinden menfaat elde edenler kesinlikle var. İddianın doğru olduğunu düşünüyorum

video geneline baktım - daha fazla değinmiyor. tivitteki kesit kadar bahsediyor bu arada.

deplasman biletlerinde çok fazla oran

iç maçlarda da "çorba parası" gibisinden bilet ayalrasalar - uA içinde de yolunub ulan adam çok demektir.

şiddetle üstüne gidilmesi gereken konu..divanda da çok gücenenler oldu halbuki.

zerresine kadar araştırılmalı.
Bu iddialar var, söylenildi, belirtildi gibi habercilik nefret ettiğim bir şey. Neymiş iddialar? İddiaların odağındaki kişiler kim? Haberci kaynağını açıklamaz tamam ama bunları da söylemesi lazım. Sonuçta bu transfer haberi falan da değil sonuçta ciddi bir itham var ortada.

Bu araya sıkıştırılacak bir iddia değil ki.

Fatih Altaylı'nın programlarını severim ama adam ne zamanki Youtube'a geçti, her konuda konuşmak zorundaymış gibi bir görev üstlendi kendine. Bazı konular hakkında konuşurken aslında doğru düzgün bir şey bilmediğini de hissediyorsun ama yine de konuşmaya devam ediyor. Bayağı sağlam bir kamuoyu topladı kendisine ama biraz güç zehirlenmesi yaşıyor gibi bu aralar.

Bu iddialar var, söylenildi, belirtildi gibi habercilik nefret ettiğim bir şey. Neymiş iddialar? İddiaların odağındaki kişiler kim? Haberci kaynağını açıklamaz tamam ama bunları da söylemesi lazım. Sonuçta bu transfer haberi falan da değil sonuçta ciddi bir itham var ortada.
klasik GS üyesi gibi kaçak dövüş işte
isim verse içerden ayrı dert
e soruşturma var sanırım - o yüzdende konuşmaz.

klasik Divna üyesi tavrı - sorumlusuda aynen bu açıklamayı yapar mesela

Oldum olasi olan birsey. Cok ciddi meblaglar degilse gundemi degistirme cabalari olarak gormekteyim. Oyleyse de puh suratina. Ikinci lig topcusuna 20 milyon arti yillik uc milyonu veren keli elestir sen once dingil.

Geri
Üst Alt