Fatih Altaylı’dan İlginç İddialar

56 milyon euroluk vurgun deniyor.
Mac basi 5- 10 bin bilet ic edilip karaborsaya yapistirilmis. Sorusturma acilmis.
A. N. Ve E. Y. kimse bunlarmis. Genel sekreterin (eski veya yeni bilmiyorum) adi da cok geciyormus. Bir taraftar grubuyla (kim acaba) ortak hareket ediliyormus.

Elde edilen gelir tarafta grubuyla yonetimdeki kisiler arasinda dagitiliyormus.
Nerede bu bilgiler

Bu heryerde oluyor. Turkiyede daha cok. Organize isler bildigin. Biletler bildigin karaborsa nin(mafyanin) elinde. Gecen yaz arkadasla bjk macinda gittik. karaborsadan aldik. bizde herturlu biletler mevcut dediler. GS, fb herturlu bizi arayabilirsiniz. adamlar bildigin fanatik besiktasli ama organize calisiyor. kime calisiyor bilmiyorum.
passo ligim calismiyordu. aylardir ugrastim aradim mail attim yapmadilar. karaborsacilar iki dakikada hal ettiler. amk boyle duzenin

Bu heryerde oluyor. Turkiyede daha cok. Organize isler bildigin. Biletler bildigin karaborsa nin(mafyanin) elinde. Gecen yaz arkadasla bjk macinda gittik. karaborsadan aldik. bizde herturlu biletler mevcut dediler. GS, fb herturlu bizi arayabilirsiniz. adamlar bildigin fanatik besiktasli ama organize calisiyor. kime calisiyor bilmiyorum.
passo ligim calismiyordu. aylardir ugrastim aradim mail attim yapmadilar. karaborsacilar iki dakikada hal ettiler. amk boyle duzenin
her yerde olsa da yıllık 56 milyon euro (söylenilen o) kayıp inanılmaz bir şey.

wqerdfg.jpeg

şu site nasıl açık ve işliyor mesela - 23 ETKİNLİK yani kasımlara kadar bilet satışı var ..

asdfdg.jpeg

şunlarda minimum üst kat fiyatları 40binlere kadar fiyt gidiyor.

ve bunun gibi 7 8 site daha var..

adamlar bide her bilet yayına stad modelinden sahayı nasıl gördüğüne dair açılı görüntü eklemiş. büyük sistem dönüyor ya resmen.

KOMBİNELERİN YENİLENMEYİP BOŞA ÇIKANLARININ %90 i karaborsada çok net ..

Fatih altaylı'nın kanalında bugünkü videosu.
Odatv'den alıntıladı

Çok ucu açık ve manipülatif.

56 m euro diyor da kime gidiyor para belli değil.

Bir şeyler döndüğüne dair zaten şahit olduğum noktalar var ama isim vererek zan altında bırakmak doğru değil ortada kanıt olmadan.

Bu iddiaları genel kurullarda dile getirmesi lazım
Herkes ne biliyorsa dökülsün ortaya

Bu iddiaları genel kurullarda dile getirmesi lazım
Herkes ne biliyorsa dökülsün ortaya
dile getirildi ama gerip şekilde "soruşturma varmış divan üzeirnde bu ne rezalet" falan denerek kişisel savunma niteliğinde kaldı.

Hayri kozak söyledi - bir parmağı yoktuk o ihtiyarında yönetim içindeki ufak isimler , ne bileyim derki "ban 40 kombine rzerve edin - 50 edin" diyerekten grup halinde 800-1000 koltuk her maç karaborsacıya peşinen emanet edilmişse vah vha.

Çok ucu açık ve manipülatif.

56 m euro diyor da kime gidiyor para belli değil.

Bir şeyler döndüğüne dair zaten şahit olduğum noktalar var ama isim vererek zan altında bırakmak doğru değil ortada kanıt olmadan.
56 milyon euro çok uçuk ama olma ihtimali var dedi zaten Fatih Altaylı. paranın gittiği yer taraftar grubu ve yönetimdeki bazı kişiler olabilir dedi. Çok da detaya girmiyor zaten, soruşturma varmış, soruşturma nedeniyle panik var dedi galiba sabah hatırlayamadım orasını. odatv de altaylı'nın üzerine yapmış haberi sanırım.

56 milyon euro çok uçuk ama olma ihtimali var dedi zaten Fatih Altaylı. paranın gittiği yer taraftar grubu ve yönetimdeki bazı kişiler olabilir dedi. Çok da detaya girmiyor zaten, soruşturma varmış, soruşturma nedeniyle panik var dedi galiba sabah hatırlayamadım orasını. odatv de altaylı'nın üzerine yapmış haberi sanırım.
Oda tv kısmına sinir oldum ben de zaten, ortada detay yok bulmuşlar kapıyı, vuruyorlar.

Bu bilet mevzusu hangi sezonlari kapsiyor? Gecen sezon? Bu sezon? Her ikisi ?

Kendisi başkasından bahsederken delikanlı adamsanız çıkın konuşun kardeşim diyerek şov yapar... Ama kendi bir şeyleri açıklayacağı zaman bir iddaa var bir şeyler duydum vb. muhabbetlere girerek ortaya bombayı bırakır kaçar ...

Divan kurulundaki ihtiyarlar erden Timur’a komplo kuracaklarına bu işe baksınlar.

Tabi işin içinde değillerse

56 milyon euro çok uçuk bir miktar değil bu arada.
Kulübün sezonluk 20 bine sattığı kombineyi 1 maçta 50 bine almancılara okutulduğuna şahit olduk.

Son fener maçında stadyumda gurbetçi rüzgarı esiyordu.
50 bin 1500 dolar eder. Böyle 2 bin bilet olsa 3 milyon euro yapar. Bu sadece 1 maçtan olan olay ki bu sayı 5 binden az olduğunu düşünmüyorum. Daha maç için satılan biletlerin 35 saniye bitmesi gibi konular var ki daha bunun ş.ligi maçları var ki ası büyük vurgun zaten orada oluyordur.
Aynı şekilde 10 bin liraya satılan bir biletin 50 bine satılabildiği senaryoda da aradaki 40 bin kulübe yapılan vurgun olmuyor.

Buradaki kayıp 56 milyon kulübün kaybı değil de bir ürünün sirkülasyonundaki toplam paradır muhtemelen.

Burada kulübün kombine işini çok düşük tutarak yada bazı maçları bunun içinden çıkarıp daha uyguna satarak maç maç 10 bine satılan bileti 40 bin dediğinde de havada kapılacağını bu nedenle büyük maçlarda bilet satışının büyük rakamlarala olması bu sayede karaborsayı bitirebileceğini söylemiştim.

Kombinede de aynı durum var. En düşük kombine 20 bin değil 50 bin olursa anca bitirisin bunu da satamazsın. Onu da paket paket ayırarak satışa koyduğunda işin içinden çıkarsın.

Kombine ve vip yenilemelerinden 50 milyon kazanıyoruz zaten bize ne karaborsada dönen bilet konusundan şeklinde bir tavır sürdürdüğün sürece de bu konu asla bitmez ki bitmeyecektir.

dursunun haberi varmidir bu olaylardan... gerci haberi olmamasi mumkun degil gibi
Ya kendi duzenliyordur ya da düzenleyenden payını alıyordur. Kulüp başkanı bilmiyorsa da orada oturmasına gerek yoktur. Kulübe en çok sucuk faturası gönderen başkan, bunu mu bilmeyecek? Erden Timur kaç senedir isyan ediyor bu düzene, tek bilet vermedim ama verenler var, durdurmak istiyorum dediğinde gönderilmedi mi

Geri
Üst Alt