Fatih Altaylı’dan İlginç İddialar

Daha önce de yazdim sadece ic saha degil deplasmanlar icin de aynisi gecerli özelikle avrupa maclari

Ben bizzat bunu yasadim prag deplasmaninda

800 euroydu biletler ardindan son gün elleride kaldigi icin 500 e sattilar

Kulup satin aldi biletleri sparta prag takimindan ve taraftara karaborsa araciligi ile sattilar

Altayliyi severim bazen yanar donerdir dengesizdir ama iyi galasataraylidir lakin söyle bir huyu vardır klasik mektepliler gibi hoşlanmadığı yöneticilere satasmayi pek sever söylediği iddialar çok ciddi elinde kanıt varsa açıklamalı ki savcılık soruşturma açsın ama elde kanıt yoksa rakiplere karşı malzeme veriyor

Muz cumhuriyeti okduğumuz için üstü kapanacaktır!!!!

Olan Galatasaray taraftarına olacaktır!!!!

Sucukcuların Dursuna sessiz kalması bu yüzden zaten !!!!

Altayliyi severim bazen yanar donerdir dengesizdir ama iyi galasataraylidir lakin söyle bir huyu vardır klasik mektepliler gibi hoşlanmadığı yöneticilere satasmayi pek sever söylediği iddialar çok ciddi elinde kanıt varsa açıklamalı ki savcılık soruşturma açsın ama elde kanıt yoksa rakiplere karşı malzeme veriyor
doğruysa zaten açılmış soruşturma

karaborsa ezelden beri hep vardi da artik otopark kartlarini bile borsa yapabilecek bir duzen tesis edilmesi valla inanilmaz bir basari. bu kadar asiri acgozlulukle alakasiz insanlarin radarina girecek kadar bokunu cikarmasalar yine konusulmayacakti bile. trajikomik mevzu harbiden.

Kac sene üzeri olmus bu olay? Tek sene icin 56 milyon € hic gercekci degil. 4-5 senedir falan mi oluyormus?

1 saat gecmesine rağmen hala bilet var demiş biri twiterda.
gerçeklik payı da var o zaman. açılır açılmaz biletler bitti deniliyordu. gerçi 45dk ugrasıp aldığımız zamanlarda vardı. en bulunamaz denilen maçlarda.

olayin esasinda yoneticilerle cok ilgisi yok. bu forumdan 20 tane adam secsek yonetime de bu is aynen simdiki gibi devam eder. ha 1-2 yonetici, stadda calisan alakasiz adamlar vs bu isten 200-300k tirtikliyodur o para da diger tarafa gitmis olur en fazla.

bu mevzuyu cozecek adamin hem bu olayi bitirmeye kafayi takmis gozu kara biri olmasi, hem sokak/burokrasi/mafya ekseninde cok guclu, hem de elini camura sokmaktan kacinmayacak bir baskan profili olmasi lazim. o da imkansiza yakin bir sey.

Bunu alttan dile getiren gazeteciler, üyeler uzun zamandır var. Savcılık soruşturma başlatmış sanırım

Sosyal medyada fenerlilerin gözünde yanan o umut ışığı, o "men edilsin, kupası alınsın" Tweet'leri öyle keyifli ki :ROFLMAO::ROFLMAO:

Diyelim böyle bir şey oldu, Galatasaray'ın bundan ötürü Avrupa'dan men edileceğine, geçen sezonki şampiyonluk kupasının alınacağına falan inanan ilginç bir kitle.

Valla ben artık her şeyi beklerim bunlardan. Geçen yıl ET dediğine göre 200 milyon euro üzeri para girmişti. 1 yıllık futbolcu maaşları 45 milyon euro, 2 adam aldık 6 ve 9 taksitle. 3,5 milyon euro ilk taksitlerini ödedik. En büyük harcanan paralar bunlar bütçeden. Zaten bb faizini ödememişiz. Mali kurulda söyleyip durdular.

O zaman paralar neredeeeeeeeee.

Kasa da para olmadığı için de transfer yapamıyoruz. Güya Cl girersek oradan gelecek para ile transfer yapacağız. Yersen.

Eğer bu bilet olayı doğru ise buna girişen kulübün kasasına da dokunmaya tenezzül eder.

Bunun üstüne gitmek gerekiyor ama herkes sus pus. Her zamanki gibi.

Halen daha bilet var görünüyor. Şerefsizler sarmış kulübü

Soruşturma var mı bilmem? Ama bu belgeye göre Eray Yazgan ismi yok o soruşturmada herhalde.

Yaw renktaş Erden ile Dursun’un arası bozuk diye yazarken de milletin her yalanına inanıp, paylaşıyordun. Erden Timur nerede şimdi. Kulüp içinde böyle bir şey oluyorken seçilen 15’i de suçludur bana kalırsa. Varsa bir suistimal hasır altı da edilebilir, ortaya da çıkabilir. Kanıt yok diye isim anmıyorum da bu adamlar daha 2 gün önce Kerem’in kaptanlığı alınmasının açık olmasına rağmen millete yalan söylüyor. 1-2 senedir her daim yapıyorlar bunu. DÖ’nün Ali’ye barışma teklifi yaptığı falan bile doğruyken yalanladılar, çıktı aracı eleman ki o da Olgun Peker doğruladı olayı. Adamlar bunlarla takılıp bize yalan söylüyorlar. Sen de bunların her dediklerini doğru kabul etme

Yaw renktaş Erden ile Dursun’un arası bozuk diye yazarken de milletin her yalanına inanıp, paylaşıyordun. Erden Timur nerede şimdi. Kulüp içinde böyle bir şey oluyorken seçilen 15’i de suçludur bana kalırsa. Varsa bir suistimal hasır altı da edilebilir, ortaya da çıkabilir. Kanıt yok diye isim anmıyorum da bu adamlar daha 2 gün önce Kerem’in kaptanlığı alınmasının açık olmasına rağmen millete yalan söylüyor. 1-2 senedir her daim yapıyorlar bunu. DÖ’nün Ali’ye barışma teklifi yaptığı falan bile doğruyken yalanladılar, çıktı aracı eleman ki o da Olgun Peker doğruladı olayı. Adamlar bunlarla takılıp bize yalan söylüyorlar. Sen de bunların her dediklerini doğru kabul etme
Diğerleri neyse de burada resmi savcılık başvurusu ve cevabı var. Orada Erden Timur konusunda da bizzat Erden Timur'un kendisine inanmıştım ayrıca.

Geri
Üst Alt