Fatih Altaylı’nın Yazdıkları

Erden Timur'un bizatihi açıklaması var beni en çok yoran şey GS siyaseti oldu diye.

Umarım kendisi perde arkasından oyuncular ile diyaloglarını devam ettirir. Özellikle İcardi, Torriera falan çok seviyor kendisini.

Screenshot_2.webp

Dursun Özbek'i tanıyalım...

Tam tersine aciklamali
Gerekirse o yönetimi indiririz

Bizim yapacağımız 2-3 şey maça gitmemek veya gidince de istifaya davet etmek olur ama bu aynı zamanda Galatasaray'a da zarar verir. Kulübe üye olan insanların ibra etmemesi ancak seçime götürür diğer türlü rekor oy ile seçilen başkanı indiremeyiz.

En etkili olan şey ise sezon başlayana kadar büyük bir sosyal medya baskısı ile erden başkanı yiyen o tayfayı sindirmek olur.

Bence Erden Timur başkanlığa hazırlanacak ve bir sonraki seçimde Dursun‘un karşısına çıkacak. Başka bir sebebi yok ha anlaşmazlıklar her yerde olabilir bu kadar iyi giden yerde bu kadar sevilen bir adamın çikipta aniden „gidiyorum“ demesi bir kaç dinazorun üstüne gelmesiyle olacak iş değil.

Dursun Özbek Dursun Özbek Dursun Özbek bana hiç bir zaman güven vermedin sen

İki senelik mutluluktan sonra hoşgeldin kaos. 2 sene debelendikten sonra Erden Timur başkanlığında yeniden umutlanırız. İstikrar bize haram.

Ama şu iftira atan tiplerin de ifşa edilmesi gerekiyor artık. Varsa bir ithamınız, açık açık çıkın söyleyin, taraftar da karar versin kim haklı kim haksız.

Tam tersine aciklamali
Gerekirse o yönetimi indiririz
Kimseyi indiremezsin.

6 yıl başkanlık yaptı Canaydın, başarısızın önde gideniydi indiremediler.

Adnan Polat 4 sene kaldı geneli başarısız ama indiremediler.

Dursun Özbek 2.5 sene başarısızdı anca kendi seçime gitti de ayrıldı.

Cengiz’in son 2 senesi desen yine öyle.

Taraftar kimseyi indiremez, indiren kongre olur onlar da anca kendi çıkarlarına dokunurlarsa indirir.

İstediğin kadar kendini kandırmaya devam edebilirsin indirirler diye, başarısız olsun 2 sene daha kalacak sonrasında zaten kötü de olsa iyi de olsa devam etmez.

Şahsen Metin Öztürk tarafından geldiğini düşünüyorum, başkan adayı olarak girdiği seçimde rakip adayın yönetimine girip birde üzerine arka planda kaldı. Doğrudur yanlıştır bilmiyoruz tabi.

Yalan yaw inanmayin bu altayliya

Dursun müko basgan :d

şimdilik gaza gelmeye gerek yok

işler boka sararsa zaten herkes sövecek ama belki çizgiyi koruruz.

belli olmaz

Altayli yalan atiyordur. Dursun bASKanim böyle birsey yapmaz.

elini melini öpüyodu timur bu dursunun başlarda zaten hicap duyuyodur artık nasıl bi herif olduğunu görünce

Aa neden içerden dışardan her türlü zorluğa göğüs gerip maddi manevi bütün varlığını ortaya koyup karşısında hiçbir şey beklemeden çalışmaya devam etmiyor!!! GS taraftarı bu ihaneti unutmaz!!! İleride bu camiaya başkanlık hayali falan kurmasın!!!!!

Geçen yaz da söylediğimiz gibi, durumumuz vahim. Modern Selahattin Beyazıt camia tarafından iki senede tüketildi. Artık önümüzdeki senelerde hak ettiğimizi yaşayacağız

İlk iş badem bıyıklı yeni Sportif A.Ş. başkanımızın Riva'yı müthiş değerlendiren ve rekor oyla tüm yetkiler konusunda yüreklendirilen sn. başkanımız ile Florya'da yapacaklarına şahit olacağız

Geri
Üst Alt