Fatih İşbecer İstifa Etti!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Galatasaray'da beklenen oldu, genel sekreter Fatih İşbecer kulüpteki tüm görevlerinden istifa etti.

Galatasaray
'da günlerdir süren ve kulüpte üst düzey direktörlerin görevlerinden alınmasıyla adeta tavan yapan kriz bugün istifayla sonuçlandı.

Göreve geldiği günden bu yana kulüp içinden de çok ciddi eleştiriler alan genel sekreter Fatih İşbecer, son yönetim kurulu toplantısına katılmamış ve üyeler tarafından ağır eleştiri almıştı.

İşbecer'in istifasını, fazla detaylandırmadan "Mevcut sebeplerden ötürü" diyerek ve mail atarak yönetime sunduğu öğrenildi.

Lig Radyo'ya konuşan Fatih İşbecer, "Herhangi bir açıklama yapmayacağım. Açıklama yapmam G.Saray'a zarar verir. Hayırlısı olsun diyelim." demekle yetindi.

Metin Karabaş/Fanatik

Fatih İşbecer İstifa Etti!

Son düzenleme:
Defolsun gitsin şişme kadın kerksin.

Zaten kim ayrılınca, dediği laf açıklama yaparsam Galatasaray'a zarar verir bu ne :D

Dursun'u indirebilecek bir şeyler söyleyip gitseydin bari

Neyse biri gitti,tekeer tekeer gideceksiniz

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kopek herif

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Bir is beceremeden gitti.

Defolsun, darısı diğerlerine.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Junior dursundan kurtulduk.Darısı başımızdaki çapsız dursuna tanman işbecer gitti sırada cengiz dede ve tursun kaldı.

İşbecer, Galatasaray Yönetim Kurulu’na verdiği istifa dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri,

Gördüğüm lüzum üzerine Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreterliği’nden, Sportif AŞ Başkan Vekilliği’nden ve diğer iştiraklerdeki tüm görevlerimden istifa ediyorum.
Türkiye’nin en büyük kulübü ve çocukluk aşkım olan Galatasaray’ın tarihe geçmiş başarılarına her ne olursa olsun, çok daha büyüklerini ve yenilerini ekleyeceğine ve bizleri gururlandırmaya devam edeceğine eminim.

Önümüzdeki dönemde üstleneceğiniz görevlerde hepinize başarılar dilerim.

Saygılarımla

Fatih İşbecer”

Darisi Dursun denen yalanci sümsük herifin basina.

Geri
Üst Alt