Fatih İşbecer İstifa Etti!

Dursun koçum ne yaparsan yap kellen gidecek,tek şansın var FT,onu hoş edersen 2 yıl daha kalırsın belki ama seni sallamaz imparator.

Fetullah Gülen hocamızın, bu diktatör hükümet yalakalarına karşı yaptığı dualar tutmaya başlamş.

Sanki geçenlerde bir yönetici daha istifa etmişti.

Kaç yönetici istifa ederse yönetim düşer?
Yada böyle bişey var mi?

Lanet gelsin Dursuna!

la niye seviniyonuz arkadas,gencleri uzaklastırıp dinozorlara yer ediyolar iste,duygunun dedigi istedigi oldu,abbas daha da gitmez

Dogru mu bu acaba.

M.Yasin Çakmak
@NajaLegionis

Fatih İşbecer GSK yönetim kurulundaki görevinden istifa etti. Emin olun ki bu yönetimdeki 2-3 potansiyeli olan adamdan biriydi.

BOMBARASİ@bombarasi
@NajaLegionis Arkadaşın,işe aldırdığı bayanlar görevden alındığı için istifa etti,Gs için değil,istifası çok da onurlu filan değildi

Ben de aynı düşünüyorum İşbecer'in kelleyi verip kendini sağlama aldı Dursun.

Bu 4. istifa.Kaldı 2.Ah ulan Helvacı gibi bir adamımız yok ki yönetimi dağıtıp seçimi zorlasın.

Cok bile durdu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allah'ın bereketi üzerimizde olsun bu mübarek aylarda. Darısı dursun ve diğer saz ekibine.

Bide genc diye keske gitmeseydi diyenler var, yaw bunun gibi acemi yonetici hic gordunuz mu?

Bir transfer icin ilk once kulubu ararsin ne kadar bonservis istiyorlar diye, uygun fiyat soylediginde pazarlik icin ucakla oraya gidersin ve pazarlik yaparsin.

Bu fatih isbecer benitez transferinde 1-2 hafta iyi oyaladi bize, sonra dondugunde de soyledigi laf'a bak: ''bizden 12milyon euro istiyorlar''... Yaw sen telefonda ön gorusme yapmadin mi, insan ön gorusme yapmadan taaaaaa arjantin'e gider mi, boyle acemilik hangi takimda gorulmus, anadolu takimin yoneticileri bile boyle yonetmiyo. Iyi oldugu gittigi, belki de alp yalman'in varligi rahatsiz etmistir.

Son düzenleme:
Eğer hırsızlıklar oldu deyip Lise'nin damarına basmasaydı şuan hala tam sürat görevdeydi.

Derin Galatasaray daha fazla konuşmasın diye kalemini kırdı...

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Bu beceriksiz gitti diye sevinmek mi yoksa Derin Galatasaray tekrar bir operasyon düzenledi diye üzülsem...

ee817a5327b27a802f22a2b014a94a5f9d5b460e.gifa

Eğer hırsızlıklar oldu deyip Lise'nin damarına basmasaydı şuan hala tam sürat görevdeydi.

Derin Galatasaray daha fazla konuşmasın diye kalemini kırdı...

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Bu beceriksiz gitti diye sevinmek mi yoksa Derin Galatasaray tekrar bir operasyon düzenledi diye üzülsem...

asıl bombayı ağustosda bekle ve gör bunlar daha iyi günlerimiz

Geri
Üst Alt