Tarık Çamdal’dan daha iyi sağ bek olacağına şüphemiz yok sanırım.
Orada itfaiye var güvenlikçiler var mal gibi bakıyorlar futbolcu köpeği kucaklayıp sahanın dışına çıkarıyor. Nasıl memleket burası ya bir kişi de benim görevim dememiş.
İtfaiyenin görevleri arasında sahaya giren köpeği kucaklamak olduğunu sanmıyorumOrada itfaiye var güvenlikçiler var mal gibi bakıyorlar futbolcu köpeği kucaklayıp sahanın dışına çıkarıyor. Nasıl memleket burası ya bir kişi de benim görevim dememiş.
İtfaiyenin görevleri arasında sahaya giren köpeği kucaklamak olduğunu sanmıyorum
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sevmez misin sokak köpeklerini?ne işi var orada itfaiye arabasının ve görevlilerin kale direği yanacakta onu mu söndürecek. 5 m ilerde ya görevliler biride yardımcı olayım demiyor burası Türkiye benim memurum işini bilir.
neden sevmiyeyim severim tabii sokak köpeklerini burada durum köpek sevgisi değil maçın oynanmasına engel olunması ve kimsenin müdahale etmemesiSevmez misin sokak köpeklerini?
Stadda yangın çıkabilirne işi var orada itfaiye arabasının ve görevlilerin kale direği yanacakta onu mu söndürecek. 5 m ilerde ya görevliler biride yardımcı olayım demiyor burası Türkiye benim memurum işini bilir.