Fatih Öztürk Galatasaray’da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatihi sevmem bizim maçlarda oyunu yavaşlattı çirkeflik yaptı çok kere

Esas alınması gereken orta saha ve kanat transferleri açıklanmadan yedekleri açıklarsan taraftar tepkisine maruz kalırsın. Yönetimin yaptığı hatalardan biri de bu
H.o ne diyelim inşallah faydalı olur

Yedek değil ki as kaleci :D :D

Kasımpaşayı bu sefer biz kazıklamışız.
K.Y.: Bak galatasaray'a gitmiyorsun değil mi?
F.Ö: pff galatasaray ve ben. Yok turgay başkan akhisar'a gidiyorum ben.
K.Y: De hadi git serbestsin.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatihi gecen senede istiyorduk ama taraftar tepkisi yüzünden alinmamisti sanki.

Bonservissiz düşük maaşlı yerli kaleci öneriniz varsa bekliyoruz beyler. Sinan Bolat var sadece onun da maaşı görece daha yüksektir.

Saçmasapan işlerin peşinde koşmaya devam..

sent via GSC

Bu nasıl bir transfer politikası anlamış değilim ne gerek var bu yaşta bir kaleciye Okan oynasın işte.

paraları saçmada üstümüze yok Okan bundan her halükarda iyi kaleci sonuç olarak yaz Fatih'e de 4 milyon

Okan her ne kadar Galatasaray kalesi için eleştirilse de ligdeki 13-15 takımın kalesinde banko oynar.
Bu nedenle Muslera ile devam edeceksek başka bir kaleciye 3-4 ay için gerek yok.

Saçmasapan işlerin peşinde koşmaya devam..

sent via GSC
lan bakıyorum bazı elemanlar hoca bok 1 oyuncu da istese iyi oyuncu diye övüyorlar, hoca istedi diye.

olm biraz duruşunuz olsun yaw bu kdr da saplanmayın. sevmediğiniz transfere sevmedim demek zor dğl. yanlışa yanlış demekte öyle.

Fatih öztürk denilen adamın performansına bakayım dedim, 22 maça çıkmış 49 tane gol yemiş lan bu adam. Allah korusun 34 maça çıksa neler olurdu acaba

Çok çok iyi transfer yıllardır yazarım yaşlı, Türk, çirkef, ligi bilen bir yedek kaleci lazım diye eğer bu ya da bunhn gibi biri musleranın yedeği olsaydı 9 senede en az 2 kez fazla şampiyon olup 3-4 kupa daha kazanmış Avrupa’da da fark yememiştik

Son sene eğer rakibi provoke eden, vakit çalan ve dahası nerede ayakta kalmasını bilen soğukkanlı bir pislik kalemizde olsa şampiyonluk gelmişti

Ayrıca Fatih Galatasaraylıdır ve linç edildiği kupa maçında bile Fatih hoca tarafından tebrik edilmiştir tabii ki ter döktüğü takım için çirkeflik yapacak önemli olan Fenerli yahut bejekeli olmaması onlar isterse efendi olsunlar yok edilmeliler

Ezcümle çok yerinde bir transfer şimdi onlar düşünsün kale işi 3 seneliğine bitti Okan’dan da iyi 3.kaleci olur o da Galatasaray taraftarı zaten böylece vitaminsiz genç 18lik üçüncü kalecilerden yahut hemşehri kategorisinden çipe ismaillerden de kurtulmuş olduk muazzam iş

iyi çıkarsa imparator fatih terim 33lük anadolu kalecisinin içinden oblak çıkardı kötü çıkarsa yönetim yaşlı topçu alıyor

Vay arkadaş düştüğümüz duruma bak ya

Rize'nin yedeği Oğulcan
Bitmiş Okey dönen Arda
Paşa'nın kalecisi Fatih

Bu transferleri ha yapmışsın ha yapmamışsın ne farkeder

Yedeğe topçu doldura doldura 50 tane oyuncu oldu takımda ama 11 çıkmıyor

Kaleci Fatih Öztürk, şu an Galatasaray için sağlık kontrolünden geçiyor. (Asist Analiz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt