GSCimbom
Fatih Öztürk'un Maliyeti Açıklandı
Mert Aydinli

Fatih Öztürk'un Maliyeti Açıklandı Sayfa 2

Mert Aydinli ·

Cevap
130
Okunma
6,3K
Sayfa
2/7
okan ın formsuzluğunu hesaba katıp muslera nın arkasında bekleyebilecek birini bulduk. bunda esas kaleyi direkt fatih e vermek değil de okan a rekabet edebileceği birini almak gibi oldu. hayırlısı olsun.

Daha önce yazdım tekrara düşmeyeyim. Fatih bence iyi bir kaleci değil. Tek artısı tecrübesi diyebiliriz. Ha tüm sezon Aykut - Orkun ikilisiyle oynayarak da şampiyon olduk biz. Sezon içinde Muslera'nın döneceğini düşünürsek yandık bittik diyecek bir şey yok.

Daha önce yazdım tekrara düşmeyeyim. Fatih bence iyi bir kaleci değil. Tek artısı tecrübesi diyebiliriz. Ha tüm sezon Aykut - Orkun ikilisiyle oynayarak da şampiyon olduk biz. Sezon içinde Muslera'nın döneceğini düşünürsek yandık bittik diyecek bir şey yok.
muslera a çıtayı o kadar yükseğe koydu ki dünyanın en iyi denilen 3 kalecisinden birini alsak gene zaman zaman ah muslera vah muslera diyeceğiz. o yüzden alternatif ve muslera döndükten sonra 5 maç oynamayacak oyuncular için gereksiz eleştiri yapılıyor.

Üst üste çöpleri transfer olarak yutturmak da ne bileyim malum ülkedeki malum zihniyeti hatırlattı bana... Yerseniz diyolar, yiyin siz de o zaman... Bunun kadar, Okan kadar kaleci cikaramiyorsak kapatın o altyapıyı o zaman...

Geri
Üst Alt