GSCimbom
Fatih Öztürk'un Maliyeti Açıklandı
Mert Aydinli

Fatih Öztürk'un Maliyeti Açıklandı Sayfa 6

Mert Aydinli ·

Cevap
130
Okunma
6,3K
Sayfa
6/7
Güzel güzel!
Birde Aytac ve Veysel'i de aldık mı hocanın kafasındaki sistem oturur.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Veysel gelmez.Maaşını karşılayamayız.

Sonuc ortada, teknik ekip olsun yönetim olsun bu isden zerre kadar anlamadi ortaya cikiyor.

Muslera dün antremanda mi sakatlandi da haberimiz yok? Haftalar önce insan alt ligde bile kaleci arardi, bundan daha iyisini bulurdu. Bizimkiler günü kurtarma derdinde ama ilk macta patlarsa ne halt yiyecekler merak ediyorum. Teknik ekip olsun yönetim olsun coktan miladini doldurdu.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

arda da 33 yasinda bu da .ben arda yerinde olsam isyan cikaririm valla buna 4 veriyosaniz ben 10 istiyorum diye.turkiye dışına cikamamis 33 yaşındaki herife yillik 4 milyon bravoo

Bunlar hep zamanında yapılan hataların sonuçları.
Galatasaray gibi bir takımın birinci kalecisi ortalama 3 milyon alıyorsa yedek kalecinin 500 bin alması çok normal.Önemli olan fatihin bunu haketmesi.Biz istiyoruz ki hem 200 bine oynasın hem muslera kadar olmasada iyi kaleci olsun.Böyle bir mantık yok.

Biz yedek kaleci transferini çok daha önceden halletmeliydik.
Eskiden olsa volkan gibi adamlar koşa koşa gelirdi.Şimdi başakşehir yedek kalecisini koca Galatasaray alamıyor.Şimdi şartlar zor olduğu için ve beceriksiz, vizyonsuz adamlar olduğu için alamıyoruz.

diğer mevkilerede aynı düşünce var.Hem genç olsun hem yetenekli olsun ama 2 milyon olsun.Yıllık ücretide düşük olsun.Ama hedefimizi sorsan bütün kupalara talibiz.Nasıl olacak bu..

parası yaşı sakalı herşeyi konuşulmuş ama teknik yorum okumadım.
okan ın en büyük eksiği ayak tekniğinin amatör seviyede olmasıydı atılan her geri pasta panik yapıyordu gördüğüm en kötü kalecidir belki Okan o konuda seyircili olsaydı maçlar 30.dakikada kenara gelmek zorunda kalabilirdi.
fatihin ayak tekniği nasıl bilen var mı?90 dakika da 90 defa kaleciye geri pas atan bir takım olduğumuz için Fatih in ayak tahta mı beni en çok ilgilendiren bu detay.
başakşehir in kalecisi mert kadar olmasa da fenerin altayı kadar olsa yeterli

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt